Bas' Blog oud
afscheid
medicijnenbriefjes

Het wordt tijd om afscheid te nemen van deze post-it briefjes. Ze hebben maanden gezorgd dat ik de juiste medicijnen klaarlegde voor de ochtend en de avond. Ze zaten vastgeplakt op de bodem van twee Tupperware doosjes. Ze zijn nog voorafgegaan door eerst vier en later twee gele exemplaren. Daarop stonden de namen van nog meer medicijnen (zie blog 'medicijnen' van eind vorig jaar). Ik zal ze missen (de briefjes). Ik heb ruim een halfjaar bakjes gevuld met medicijnen op basis van deze briefjes. Het is dan ook vooral voor mijn eigen sentiment dat ik dit schrijf.

Sandra was in december met de doosjes en de briefjes begonnen om te zorgen dat ik de juiste medicijnen nam. Op deze manier hoefde ik ook niet na te denken over welke medicijnen ik wanneer moest innemen. Nadenken lukte de eerste maand na de stamceltransplantatie niet zo goed. De gewone pillendoosjes, die we bij vorige kuren hadden gebruikt, waren te klein voor de hoeveelheid medicijnen die ik de eerste maanden van dit jaar moest slikken.

Nu slik ik nog twee keer per dag twee pillen en tot volgende week donderdag wat Neoral. Daarvoor heb ik geen briefjes meer nodig.

VAARWEL BRIEFJES.

medicijnenbriefjes-prop
Over mij