Bas' Blog oud
4 maanden na de sct
Het is vandaag 4 maanden na de stamceltransplantatie. Het schiet op. De arts is nog steeds tevreden over hoe mijn lichaam reageert op de donorcellen en de medicijnen. Inmiddels heb ik al weer een medicijn afgebouwd. Nu nog 2 x per dag 2 pillen en een drankje. Ik ben wel tevreden met het oordeel van de arts, maar voel me nog niet best. Met veel overredingskracht, kleine bezigheden en voldoende rust voel ik me inmiddels wat beter dan 4 weken geleden.
blogstilte
Het is de laatste tijd erg rustig op mijn blog, omdat mijn vermoeidheid zo was toegenomen dat ik er niet meer toe kwam om achter de computer te zitten. Ik kwam eigenlijk helemaal tot niets; niet lezen, geen bezoek, geen telefoon. Nu lijk ik weer iets uit het dal te klimmen. Misschien schrijf ik straks wat meer op mijn blog.
Huisje Beekhul
huisje-beekhul
Vorige week zijn we een paar dagen in een heel idyllisch huisje op de Veluwe geweest. Een jachthuisje uit 1913, dat onlangs is verbouwd tot vakantiehuis. Helemaal alleen op een heuvel. Alleen maar vogelgeluiden en 's nachts pikkedonker. We konden het niet laten even naar de schaapskooi van Loenen te rijden. Verder wat gewandeld en veel rust genomen. Zie verder Foto's Beekhul.
scheiding-wit
Over mij