Bas' Blog oud
la linea
En als je dan toch op dailymotion.com rondkijkt kom je ineens weer andere dingen tegen. Zoals deze jeugdherinnering. De filmpjes van La Linea heb ik veel op TV gekeken (eind 60-er jaren). En vermoedelijk toen nog in zwart/wit (wat is dat zwart/wit?. ja duhuh.), want het viel me nu ineens op dat de achtergronden van kleur veranderen met de stemming van het mannetje. En het mannetje is nogal stemmingsgevoelig.


Linea1
Uploaded by Paris-Clermont


Meer La Linea filmpjes: http://www.dailymotion.com/visited/search/animation+linea/1
Jerome Murat
In afwachting van nieuwe blogteksten heb ik hier voor de bloglezers iets om naar te kijken. Heel kunstig. En op muziek van Rene Aubry. O.a. twee stukken die wij ook gebruikt hebben in onze eerste film. Het eerste deel van de film (op weer een ander stuk van Rene Aubry) heet de 'Ambulance' en staat op de filmpagina.


jerome murat
Uploaded by segalier
Maria Goos wijsheid
Als iedereen lief gaat doen
weet je dat je einde nabij is


Volgens mij uit het toneelstuk 'De geschiedenis van de familie Avenier', geschreven door Maria Goos.
weer in het bos
Dat het mooi weer is vandaag is niemand ontgaan denk ik. Voor ons ook een aanleiding om weer eens in ons vertrouwde bos Moersbergen te gaan wandelen. En het was de moeite: een roofvogel zien vliegen, een specht horen kloppen en twee reeën zien rennen door het veld.
vlinderjacht
IMG_3033

IMG_3014

te moe om te 'bloggen'
Bas is te moe om de blog bij te houden. Bovendien heeft hij niet veel inspiratie om te schrijven, omdat hij nog steeds niet veel kan ondernemen. En dus niet veel meemaakt op het moment. De tijd en energie die hij heeft, gebruikt hij voor het installeren van zijn nieuwe iMac omdat de laptop het heeft begeven. Dus de lezers die zich afvroegen of het wel goed gaat ....matig dus. Maar 'niets verontrustends' en 'het hoort er allemaal bij'.

We hopen dat de lente energie meeneemt.
IMG_3007
Over mij