Bas' Blog oud
alweer zondag
Nu ik wil schrijven over deze mooie zondag, zie ik dat mijn vorige stuk ook al over een mooie zondag ging. Het lijkt ook wel of vooral de weekeinden erg mooi zijn de laatste tijd. Tussen de weekeinden regent het geregeld en heb ik ook niet veel om over te schrijven.

Wederom waren we gaan fietsen en zijn we met de fietsen op de auto naar een ander stuk van de Heuvelrug gereden. Nu tussen Doorn en Leersum. Zo zien we steeds weer andere en wonderschone stukjes van Nederland; zo dicht bij huis. Op een overvol terras gezetten. Daar moesten we even warm worden in de zon. Fietsend tussen de bomen was het best fris. Er stond een heel koud briesje. Terug hebben we langs de weilanden gefietst. Lekker warm in de zon. Vorige week zondag hadden we 15 kilometer gefietst. Vandaag al weer 20. We gaan vooruit.

DSCF0845

Dit kerkje staat in Nederlangbroek. Dat is aan het begin van de Langbroekerdijk, vlak bij de Nederrijn. Je waant je in het buitenland. Zoals op meer plaatsen langs de route die we vandaag hebben gefietst.
Over mij