Bas' Blog oud
Tussenstand
Ik ben nog steeds moe. 's Morgens gaat het nog wel, maar in de loop van de middag wil ik meestal even uitrusten. En na het rusten gebeurt er niet veel meer. Ik weet niet of ik nog steeds niet veel kan door de hoge temperatuur of door de tweede stamceltransplantatie. Misschien moet ik gewoon nog wat geduld hebben.
Door de vermoeidheid bouw ik maar langzaam mijn conditie op. Ik doe soms 's ochtends grondoefeningen van de fysiotherapeut met yoga-oefeningen. In ieder geval goed voor de spieren. En daarnaast wat fietsen en wandelen.
Het bezoek aan het museum klonk alsof ik ineens weer veel energie had. Maar het leek meer dan het was. We zijn 3 uur weg geweest (uit en thuis) en daarvan een half uur in de museumsnackbar en een kwartier in de kerk gezeten. En de rest van de middag rusten.
Het fietsen naar de Pleisterplaats, de dag daarvoor, was een hele inspanning (20 minuten heen en 20 minuten terug). Maar door 45 minuten uit te rusten op het terras is dat toch gelukt.
Ik ben blij dat het minder heet wordt vanaf nu. Ik ben geen 'hittehater' (nieuwe term van de weerman van het journaal), maar bij temperaturen bijven de 25 C doe ik niet veel. En van een lange tijd niet veel doen ga ik me rusteloos voelen. Vanmorgen ben ik bezig geweest met een kast voor de kelder. Staanders door midden geknipt, omdat de kelder nogal laag is. Om de staanders recht te krijgen, zodat de kast ook blijft staan, was het iets meer werk dan het hier klinkt. En dat was het dan weer voor vandaag. Morgen in elkaar zetten. En dat geeft me weer een goed gevoel. Net als het fietsen en museumbezoek.
Over mij