Bas' Blog oud
planning volgende fase
Vanmorgen weer in het UMC-U geweest. Goede uitslagen van de beenmergpunctie. Beenmerg en bot geeft een normaal beeld, dus geen Kahlerkenmerken. Dat is mooi, maar in het bloed zijn nog steeds sporen te vinden.

Dus we gaan toch maar voor een verdere behandeling. Liever wat langer behandelen met kans op een totale remissie; alle sporen van de Ziekte van Kahler zijn dan weg. Ik heb altijd begrepen dat je dan langer van de ziekte verlost bent dan bij niet gehele remissie. Deze verdere behandeling krijg ik, omdat ik mee doe aan een onderzoek.

Eerst moet het laboratorium nog mijn eigen cellen bewerken en dan op 28 februari krijg ik via het infuus de cellen van de donor (T-cellen) en de bewerkte cellen van mijzelf. En daarna drie maanden lang iedere week naar het ziekenhuis voor controle. Ik houd jullie op de hoogte.

Ondertussen gaat het best aardig. Afgelopen weekend behalve op zondag bij Wouter Hamel ook op zaterdag naar het theater geweest; de voorstelling Lang en Gelukkig van het RO-Theater met Arjen Ederveen. Vreselijk lachen. Hele gekke voorstelling met een mix van verschillende sprookjes. We zijn in Hoorn gaan kijken (mooi theater aan het water), omdat bijna nergens meer kaarten te krijgen waren.

Vanwege het drukke weekend was ik er niet helemaal bij vanmorgen bij de arts. Goed dat Sandra ook meeluisterde. Samen konden we het hele gesprek reconstrueren.
Over mij