Bas' Blog oud
ziektegeschiedenis
Gedurende het afgelopen jaar heb ik mijn ervaringen met de ziekte van Kahler/Multiple Myeloom (MM) opgeschreven. Het gaat over de periode voordat ik deze blog begon; de jaren 2003-2005. Ik heb het vooral geschreven voor Kahler/MM patiënten, die mogelijk iets hebben aan de ervaringen van anderen. Daarnaast was het ook prettig om het van me af te schrijven. Maar ik had de ziekte al een heel stuk verwerkt door samen met Sandra onze film te maken en het bijhouden van deze blog.

Ik heb één lang artikel geschreven over de periode 2003-2005. Dat staat als eerste op de pagina 'Kahler/MM 2003-2005'. Dat artikel heb ik ook ingestuurd als artikel voor het blad Merg & Been van de CKP (patiëntenvereniging van Kahlerpatiënten). Ik hoop dat het in de eerstvolgende editie wordt gepubliceerd.
Daaronder staan stukjes aan de hand van een begin van een dagboek, aantekeningen, e-mails en herinneringen, waarin allerlei details over de periode 2003-2005 worden beschreven. Die stukjes zijn nog niet allemaal af en daar komen vermoedelijk nog stukjes bij. Ik heb voor de pagina 'Kahler/MM 2003-2005' de blog-vorm misbruikt. Alleen staan de artikelen in een andere volgorde (je kunt chronologisch van boven naar beneden lezen). Ik houdt wel een RSS-feed bij. Door je te abonneren op de RSS-feed kom je te weten wanneer ik iets heb toegevoegd.

Pagina Kahler/MM 2003-2005
Over mij