Bas' Blog oud
Een uurtje surfen
fata-morgana-150-dpi
Bij een aantal artikelen heeft de Volkskrant tegenwoordig video's. De krant wil multimedia en vooral in TV. En dat doen ze niet slecht. Vanmorgen kwam ik bij een artikel over Borsele een verwijzing naar een video tegen. Van de krant naar de Mac is twee stappen ("That's one small step for a man, one giant step for mankind"), dus meteen even gekeken. Mooie impressie van Holland op zijn smalst.
Via de video kwam ik op een bewegende foto of was het video. In het ieder geval iets moois met foto's die bewegen in een Flash filmpje: Fata Morgana van Jeroen Kooijmans (let vooral op de kerk rechts in beeld).
thumbnail-craig2
Zo kwam ik in het archief van volkskrant.nl/oog en klikte daar op Robinsonia van Craig Robinson. Een knap in elkaar gezette advertentiepagina voor een nieuw land; komt allen wonen in Robinsonia. Zeker even kijken. Mooier dan Zweden of België. Je zou zo verhuizen.
En van daar klikte ik weer verder naar de site van Craig Robinson (www.flipflopflying.com). En die heb ik nu toegevoegd aan mijn blog links. Het eerste wat ik zag van Craig was Robinsonia en daarna las ik op zijn blog "Introducing Phyllis". Eerst dacht ik dat het over een geslachtsziekte ging, maar Phyllis blijkt te kunnen zingen. En als je dan de muziek luistert, die Craig heeft gemaakt met Phyllis, was mijn eerste gedachte nog niet zo slecht. Daarna heb ik de sonates van Rossini weer aangezet om even bij te komen. De rest van zijn blog en site zitten ook vol flauwe Engelse humor, bijzondere creaties en foto's, zoals in zijn blog-artikel "Shopping photos" (02 February 2006). En daar hou ik wel van.
Wat een uurtje klikken al weer opbrengt. Nog een blog te volgen. Èh nee, nog meer lees- en kijkplezier. En ook voor jou.
Over mij