Bas' Blog oud
polibezoek
Vorige week bij de specialist geweest voor de 3-wekelijkse controle. Algemene conclusie is dat ik goed reageer op de behandeling. Het lijkt alsof ik een chronische Graft versus host heb, maar een biopt van de dermatoloog moet daarover nog uitsluitsel geven. En dat gebeurt pas als ik helemaal van de Neoral af ben.

Het afbouwen van de Neoral gaat voort. Ik wist niet dat je nog minder daarvan kon gebruiken. Ik zie het nu al niet meer terug in de Chocomel, waarmee ik het vieze goedje inneem. Ik heb nu het laatste afbouwschema en dat loopt tot 6 september. Daarna dus de biopt van mijn huid en aanvullende onderzoeken van de hematoloog. Dan krijgen we meer te horen over de effectiviteit van de behandeling.

De uitslag van de bloedgroeptest was ook eindelijk bekend. Ik heb nu officieel bloedgroep B- en geen A+ meer. Het is vreemd, maar waar. De algemene bloedwaarden (HB, leukocyten en trombocyten) worden ook steeds beter. De patiënt voelt zich een stuk fitter en is helemaal tevreden. Nu nog een auto...
Over mij