Bas' Blog oud
er komt beweging in
Langzaamaan begin ik me meer mens te voelen. Met een stamceltransplantatie ga je door een heel diep dal en het herstel kost veel tijd. Ik was heel blij dat ik thuis verder kon herstellen. Maar het was nog niet veel de afgelopen week. 

Ik eet wel weer goed, slaap veel maar beweeg nog weinig. Afgelopen vrijdag de eerste wandeling gemaakt naar het einde van de straat. Gisteren de straat uit en om de vijver. Vanmorgen naar de brievenbus en vanavond nog een stukje gelopen. Vandaag ook weer eens geholpen met koken. Dat doet weer goed. Mijn smaak is nog niet in orde. Nog steeds de smaak van modder in mijn mond, die alleen naar de achtergrond verdwijnt als ik iets eet waar ik op moet kauwen. Dat vind ik vrij irritant en ik hoop dat het donderdag op mijn verjaardag een beetje over is. Dan kan ik tenminste genieten van wat lekkers. De eerste haring afgelopen donderdag smaakte overigens nog wel aardig.

En verder...genieten van het mooie weer vanonder de parasol en het viel Sandra op dat ik alweer aardig commentaar lever tijdens de voetbalwedstrijden.
Over mij