Bas' Blog oud
Prettig
Gisteren was mijn collega Karen op bezoek. Lekker met z'n drieën zitten praten en koffie leuten. Ze had ook een kerststol en het kerstpakket van CODA meegenomen. Ieder jaar weer verwennerij van CODA. Hebben we weer van alles te snoepen in huis.
Vandaag met Ruud in het bos gelopen. Lekker weer, fijn om weer bij te praten en het vochtige bos rook weer heerlijk. Daarna geluncht in de nieuwe Brasserie 56 in Driebergen. De broodjes zijn goed. Kunnen we nog wel eens gaan eten.
De afgelopen dagen nog geprobeerd de lay-out van de website aan te passen, maar dat vindt ik te ingewikkeld met RapidWeaver. Ik ga mijn energie maar in iets nieuws stoppen. Wie weet zien jullie daar binnenkort iets van.
Vandaag onze kerst CD's ge-ript in iTunes en aan de kerst muzieklijst toegevoegd. Nu hebben we 4 uur kerstmuziek op de iPod. Dat wordt lekker Shuffelen met de kerst voor het betere kerstgevoel.
En af en toe los ik een Sudoku puzzel op. Al met al prettige dagen. En nu nog een paar prettige kerstdagen. Alleen jammer dat we niet weten hoe de volgende week gaat lopen met de behandeling.
Over mij