Bas' Blog oud
Animaties
14552

cnutiesep7image

cast_doglincast_pipo

Ik heb zelf een keer een animatie gemaakt voor mijn film uit 2003 (t/m 2005 eigenlijk). En inmiddels broed ik weer op een nieuw idee. Maar op internet staan ook prachtige animaties en dat geeft me weer inspiratie. Op Flip Flop Flyin (zie ook mijn blog links) stond in een recente blog entry een verwijzing naar Craig's animatie van Valley Of The Cnuties. Hele eenvoudige figuurtjes en bewegingen, maar daardoor laat het weer veel aan de fantasie over en daar hou ik wel van. Heel grappig.
Valley of the Cnuties staat op Submarine Channel, een site met allerlei films, documentaires, animaties, e.d. Rechts bovenin de homepage zie je al allerlei voorbeelden voorbij komen. In sub.animation kwam ik Hotel tegen van ene Han Hogerbrugge. Dat gaat over Flip, die meedoet aan een raar experiment. Het is een interactieve animatie. Je moet namelijk zelf zorgen voor de voortgang.
En ik kwam een animatie tegen, die is getekend in de stijl van stripverhalen. Deze had ik eens eerder gezien. Inmidddels zijn er weer nieuwe afleveringen. Deze heet The Killer. Voor stripverhalenlezers zeker een aanrader.
Over mij