Bas' Blog oud
Wie Is De Mol
btn_mollogo_01-over

124_79101

Gisteravond is "Wie is de Mol" weer begonnen. Dit vindt ik nog steeds het beste en spannendste spelprogramma van de Nederlandse televisie. Het is al weer de zesde serie, waarin 10 deelnemers allerlei spannende, angstaanjagende en intelligente opdrachten moeten uitvoeren in een ver vreemd land. Met de opdrachten verdient de groep en daarmee de winnaar geld. Er is echter een deelnemer, die de mol speelt en probeert om overal te saboteren en verdeeldheid te saaien. Een hele interessante en spannende afvalrace. Aan het eind van iedere aflevering moeten de kandidaten door middel van vragen hun kennis over de mol tonen. Wie het slechts scoort moet direct naar huis.
Wij vinden het erg leuk om te achterhalen wie de mol is, maar we zitten er meestal tot de laatste aflevering naast. Op de officiële en officieuze websites van Wie is de Mol kun je ook laten weten wie jij denkt dat de mol is. De vele alternatieve sites van trouwe Wie-is-de-mol-fans hebben forums, nieuws, pools, e.d (www.wieisdemol.com, www.wieisdemol.org en Google maar eens op "Wie is de mol").
De vorige vijf afleveringen hebben we ook gezien. De laatste en deze aflevering zijn met bekende Nederlanders. Dat voegt wat mij betreft niet veel toe. Alle afleveringen tot nu toe waren prachtig en spannend.
De vorige afleveringen werden gepresenteerd door Angela Groothuis, maar die werkt nu bij Talpa. Deze aflevering wordt gepresenteerd door Karel van de Graaf. Het is even wennen na Angela, maar hij doet het heel goed. Angela figureert nog even in de eerste aflevering.
De serie "Wie is de Mol" is iedere vrijdag om 20.35 uur op Nederland 2 te zien. De herhalingen van de afleveringen zijn op zaterdag om 22.40 uur. Dus vanavond kun je nog 'instappen' of de aflevering vanaf de website kijken (www.wieisdemol.nl).
Over mij