Bas' Blog oud
Hoe gaat het?
Als ik zo'n lange tijd geen medisch nieuws heb te vertellen schrijf ik ook niet veel over hoe het met me gaat. Ik zit nu een lange tijd tussen twee behandelingen in. In die tijd gebeurt er op medisch gebied niet veel. Morgen ga ik weer bij de hematoloog in het UMC op bezoek. Daarover morgen meer.
Sinds de vakantie in België voel ik me wat fitter. Daarna ben ik ook weer begonnen met fitness bij de Hoogstraat in Utrecht. En ik onderneem weer wat meer. Maar altijd een ding per dag (als ik me daaraan hou).
Vorige week maandag naar fitness geweest. Dinsdag een oom in Enschede opgezocht. Hij leeft daar samen met een aantal vrijwilligers in een huis waar mensen in probleemsituaties worden opgevangen. Het huis heet de Wonne (www.wonne.nl). Heel mooi werk is dat.
Woensdagochtend op pad geweest voor de CKP. Donderdag naar de tandarts en vrijdagochtend een oom en tante op bezoek gehad.
En daar had ik het vrijdag bij moeten laten. Maar na een half uur meditatie voelde ik me goed. Met de fiets naar de zorgboerderij de Hondspol geweest voor wat biologisch-dynamische boodschappen (erg leuke plek om inkopen te doen). Daarna naar AH en toen was ik moe. Begin van de week hadden we een pompoen gekocht en nu wilde ik wel eens de pompoensoep maken. En omdat ik toch in de keuken stond heb ik aansluitend even gekookt. Gevolg was een pijnlijke rug (als ik dan iets van de grond wil oprapen kost dat 30 seconden) en heeeel heeeel moe. Zaterdagochtend stond ik voor het eerst in lange tijd dan ook moe op. Op zaterdag had ik een reünie van Herstel & Balans (het revalidatieprogramma, dat ik in 2004 heb gevolgd). Daarna geslapen. Zondag bij vrienden op bezoek geweest en 's middags geslapen. En vanmorgen stond ik weer fris op.
Tussendoor heb ik een paar keer een half uurtje in de tuin gewerkt en geprobeerd de nieuwe versie van mijn website programma (RapidWeaver) werkend te krijgen (dat is vanavond eindelijk gelukt).
Over mij