Bas' Blog oud
Weblog
Een weblog. Ik heb me lange tijd afgevraagd waarom eigenlijk. Een keer vertelde iemand dat ze een weblog had omdat ze geen tijd had om met haar vrienden te bellen en op deze manier toch contact onderhield met haar vrienden. Maar als haar vrienden het ook zo druk hebben en daarom een weblog bijhouden, hebben ze geen van allen tijd om de weblog's van de anderen te lezen. Dus dat lijkt me niet echt zinvol. Maar toch ook weer wel. Toen ik in 2003 voor de Ziekte van Kahler werd behandeld wilde ik ook via internet mijn vrienden op de hoogte houden via mijn website. Ik was niet fit genoeg om zoiets te maken en weblog's waren in 2003 nog geen algemeen goed. Destijds hebben we de vrienden geïnformeerd met e-mails.
Nu zit ik weer thuis vanwege mijn ziekte en word ik binnenkort weer behandeld. Nu weer behoefte om iedereen te informeren en dus het oude idee weer opgepakt. Nu heet dat een weblog.
De Volkskrant belt iedere week lezers over hun weblog (Volkskrant Magazine): www.volkskrant.com/weblog. En links naar weblog's van vrienden ga ik ook bijhouden.
Over mij