Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:19:40.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

woensdag, 7 december 2005

Allertijden

Moet je luisteren papa, dit is heeel mooi! Thomas reikt een oordopje van zijn iPod aan en ik hoor 'Halo of Flies' van Alice Cooper. Nu wordt ie mooi, hierna!! Thomas neuriet alvast wat komen gaat en kijkt me verwachtingsvol aan. Alsof ik het nummer nog niet ken :) Ik geniet, heeel cool Thomas! Hij glimt en laat me een volgend nummer horen, 'Child in Time' van Deep Purple. Heeft ie ook net gedownload.

'Child in Time', 'Stairway to Heaven', 'She Sells Sanctuary' - heerlijk, dit soort Top 100 Allertijden hits. Veronica's Top 100 Allertijden is niet meer. De radiozender die Veronica heet zond onlangs de Top 1000 uit. Ook op Q-Music hoor je deze week een Top 1000. En op 20 december komt Arrow Classic Rock (AM 675) met de Rock 500.

Verder hebben we natuurlijk de Top 2000 van Radio 2. Luisteraars van Omroep Brabant zal het niet ontgaan zijn, de concurrent heeft opnieuw reclamezendtijd op Omroep Brabant gestolen. Ik hoorde deze week een promo voor de Top 2000, voorgelezen door een nieuwslezer in het NOS Radionieuws! Onbegrijpelijk, schaamteloos, heel on-journalistiek ook. En niet voor het eerst.

Die Top 2000 bevat een hoop prachtige muziek. Maar The Cult of Alice Cooper's Halo of Flies komen er niet in voor. De scherpe kantjes zijn er van afgehaald. Dat geldt ook voor de Top 4000 van Radio 10 Gold die gisteren van start ging. Inderdaad, de Top vier-duizend. Dit is de top 10:

  1. Queen - Bohemian Rhapsody
  2. Deep Purple - Child In Time
  3. Meatloaf - Paradise By The Dashboardlight
  4. Moody Blues - Nights In White Satin
  5. Aphrodite's Child - Rain And Tears
  6. Eagles - Hotel California
  7. Elvis Presley - Suspicious Minds
  8. Procol Harum - A Whiter Shade Of Pale
  9. Beatles - Yesterday
  10. Barry White - You'Re The First, The Last, My Everything
Barry White op tien?? Enfin. De overeenkomsten tussen de lijsten zijn groter dan de verschillen. Luisteren kan deze hele maand op heel veel zenders. En lekker urenlang lijstjes kijken kan hier:


9:52:34 AM     |

He's back!

Net toen je dacht dat deze log dood was :) Ik ga de draad weer oppakken.
9:50:28 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: