Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:17:19.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

dinsdag, 25 januari 2005

Mannen: streel uw vrouw ..

Liefdevolle aanraking of zachte streling hebben een heilzame uitwerking op vrouwen, blijkt uit Amerikaans onderzoek. Een paar minuutjes geaaid worden op plaatsen als nek, rug of handen blijkt de bloeddruk van een vrouw merkbaar te verlagen. Dat komt doordat de hersenen dan oxytocine vrijmaken, een stof die de hartslag vertraagt en de bloeddruk verlaagt. | Het Laatste Nieuws

5:39:07 PM     |


Google vs Microsoft

Interessant nieuws over Google. Terugdenkend aan de tijd dat we nog afhankelijk waren van Webcrawler (R.I.P.), Altavista en steeds zwaarder opgetuigde 'zoekportals', kan ik alleen maar verschrikkelijk dankbaar zijn dat Google is verschenen. De eenvoud en de kracht - fantastisch gewoon. Zonder Google waren we met zijn allen afhankelijk geworden van MSN Search - standaard ingesteld als zoekmachine in Explorer. En dan had MSN Search bepaald niet zo op Google geleken als nu het geval is.

Enfin. Ik ben erg blij met Google. En ook met Firefox, daar schreef ik al eerder (1 | 2) over. Vooral die extensies vind ik fantastisch. En nu lijkt het er sterk op dat Google en Firefox de krachten gaan bundelen. Het hoofd ontwikkeling van Firefox schrijft op zijn log dattie in dienst is getreden van Google. Maar hij blijft wel gewoon hetzelfde werk doen: fulltime werken aan Firefox. Hmmm.. ;) Lees meer bij News.com.
5:10:19 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: