Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:11:11.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

woensdag, 28 april 2004

Senseo

"Dus toen de keus op die laptop viel, zei de verkoper: 'U heeft geluk, meneer Waalen. Bij deze computer hebben we een actie. U krijgt er grátis een dvd-speler bij of een Senseo, wat kiest u?' Nou, dat wist ik meteen. Het werd de Senseo. En om eerlijk te zijn: eigenlijk heb ik voor zestienhonderd euro een koffiezetapparaat gekocht. Héérlijk!"

Zelf weiger ik vooralsnog te bezwijken voor het marketinggeweld van Philips en Douwe Egberts, en me vast te leggen op die dure coffeepads. Maar ik moet toegeven, de koffie smaakt. En de geestdrift, de liefde, waarmee collega Waalen over het machien spreekt is puur genieten.

Achter ons in de rij bij Burger King vangen we intussen een gesprek op over.. is dit een reclamespot?.. de zegeningen van de Senseo. 'Prachtig', 'heel goed', 'fantastisch'. Noujazeg, ik draai me om: "Je gaat me toch niet vertellen dat jullie het óók al over de Senseo hebben?" De mannen bleken fans. "Ik heb er een naast mijn bed, echtwaar! Zodra ik 's ochtends mijn ogen open druk ik op de knop - en hop! Ik heb koffie!" Ze hadden een fantastische dag achter de rug. Via hun opleiding (procestechniek - "we gaan fabrieken ontwerpen") konden ze de Douwe Egberts fabriek van binnen zien. "Als je ziet hoe die pads worden gemáákt - pràchtig!"

De procestechniek zal voortschrijden. Tot je computer straks een directe verbinding legt met de Senseo, die je er gratis bij kreeg.


10:18:32 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: