Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:10:21.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

donderdag, 18 maart 2004

Relevant

Soms luister ik naar Radio 1 of Omroep Brabant. Ja, zelfs 747 AM staat bij mij wel eens aan. Maar heel vaak wil ik toch gewoon muziek. Meestal neurie ik mee met de hits van Radio 10 Gold. Tussen alle uitgekauwde Sky-geluiden (zie eerder artikel), kan ik dit station nog het best hebben. Ondanks de flauwigheden die ik ook hier hoor, ondanks ook die afschuwelijke schlager-commercial die altijd maar weer langskomt. Op Radio 10 hoor ik platen die nergens anders voorbijkomen. Zeker op zondagmiddag, de forgotten 45's. Voor de afwisseling luister ik ook naar 3FM, Studio Brussel, 538, ik wil tenslotte ook wel eens nieuwe muziek horen. Maar ik kan niet zo goed tegen hiphop of r&b en er wordt naar mijn smaak teveel ge-ouwehoerd. Nee, er is geen station waar ik me echt thuis voel. Het is alsof ik in het stemhokje sta, bij alle partijen zie ik grote nadelen, toch wil ik er één kiezen.

Maar, ik heb mijn hoop gevestigd op Robert Jensen. Als hij het voor het zeggen krijgt wordt RTL FM (steeds weer Veldhuis en Kemper) levendig en relevant. En hij krijgt het voor het zeggen bij RTL FM, dus dat beloofd wat. Yorin FM gaat hij ook al onder handen nemen. Dat wordt een alternatief voor alle andere vertroste radiostations. Wow...

In het AD-interview waarin hij dit aankondigt onthult Jensen ook dat hij geen homo is. Jeroen van Inkel noemt hij "een heel gefrustreerd mens". En we komen te weten dat het maar weinig had gescheeld of Van Inkel was bij 538 niet opgevolgd door Ruud de Wild, maar door Jensen zelf. Wat een wereld, die van de beste radiomakers van het land..
11:18:54 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: