Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:10:05.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

woensdag, 10 maart 2004

Arme Theodor

"Och wat sneu," dacht ik toen ik het nieuws hoorde. De KRO begint een luchtig praatprogramma rond etenstijd. "Alweer een bij voorbaat mislukte poging tot een 'gezellige' kruising tussen De Vijf Uur Show en Boulevard. En dat met Theodor Holman?" Hoofdschuddend vergat ik het nieuws.

Maar laatst zag ik hem samen met Diewertje Blok, en ik was om. Ik vond het prachtig! Dit duo heeft dat ongrijpbare, die zeldzame chemie... Geef het de tijd en de kijkers zullen het ontdekken.

Maar helaas, de droom is over. En Theodor heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Die intelligente, scherpe, maar ontwapenend charmante Diewertje heeft plaatsgemaakt voor een vrouw die Hansje heet. En Hansje zou zelfs bij Wehkamp TV haar onnozelheid nog niet kunnen verbergen. Theodor verbergt daarom zijn ergernis nauwelijks. Interactie is er zo goed als niet. Wel zijn er pijnlijke stiltes, geërgerde blikken en een soms bijna vijandige lichaamstaal. Wat natuurlijk wèl weer amusementswaarde heeft, het lijkt wel cabaret. Hansje voerde vanmiddag een 'gesprek' met een gast, maar dat was moeilijk te volgen want Theodor overlegde luidruchtig over de tafel hangend met wat cameramensen en de regie. Gisteren verklapte Hansje tegen een gast dat met Theodor best te praten is. "Hij gedoogt mij tenslotte ook naast hem."
9:18:44 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: