Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:08:58.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

woensdag, 4 februari 2004

Bronvermelding

Het is een regelmatig terugkerend thema op elke redactie. Als je naar aanleiding van de primeur van een ander een verhaal maakt, doe je dan aan bronvermelding? In de meeste gevallen gebeurt dat niet. Lees over het gekibbel tussen NOS Journaallezer Iwris Kelly en Metro-hoofdredacteur Jan Dijkgraaf. "Iwris Kelly is met vlag en wimpel geslaagd voor haar jat-examen. En als ze volgende keer om een gunst vraagt, kan ze mijn rug op." (Bron: Medialog)
9:44:42 PM     |


Uitbuiters

Pakkende kop op de voorpagina van Vrij Nederland van deze week. De uitbuiters van de SP. Het artikel gaat over de financiën van de partij die van haar volksvertegenwoordigers verwacht dat ze het grootste deel van hun salaris afdragen. Het is geschreven door Rudie Kagie, die zich 'rotgeschrokken' is van de manier waarop zijn verhaal op de cover staat aangekondigd. "Ik hecht eraan je te laten weten dat dit absoluut niet mijn idee was en dat ik hier evenmin in ben gekend. Ik heb de hoofdredactie laten weten dat ik me van de omslag  distancieer en dat dit mijn antwoord zal zijn tegenover iedereen die me  hierover aanspreekt," aldus Kagie in een brief aan de SP, waaruit Jan Marijnissen citeert op zijn weblog.
9:33:28 PM     |


Genieten moet!

"We moeten meer genieten, vind je niet? Genieten moet!" Wat een leuke collega's heb ik toch. Amber Stalenhoef heeft hier zomaar de kern van mijn filosofie te pakken.

De zin van het leven. Wat is die? Een taak volbrengen? Iets tot stand brengen? Een rol spelen? Volgens mij niet. Wij zijn hier louter en alleen om te genieten. En daarom is dat het enige dat echt moet. Genieten.

"Het is niet makkelijk!" Amber lacht vrolijk. "Maar, het moet!"
8:44:51 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: