Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:08:25.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

vrijdag, 2 januari 2004

Site van het Jaar

Tot eind deze maand kan je stemmen op een van de sites die meedingen naar de titel 'Website van het Jaar'. Jammer alleen dat de site van de organisatoren, WebAward.nl, wemelt van de taalfouten. "WebAward.nl is een keursite voor de benulux" - ja het staat er echt. En op de voorpagina: "Nu het einde van het jaar naderd, wordt het tijd om te kijken welke website dé mooiste, origineelste, en informatiefste website van Nederland is. Denk jij dat jouw website de titel Site van het jaar 2003 verdiend?"
5:47:12 PM     |


Nostalgische klanken

Medialog is bezig met een serie 'De geschiedenis van het publieke bestel'. Met vandaag logo's en tunes van eind jaren '70 en begin jaren '80. Luister naar het gezellige avondje AVRO (Dag lieve mensen, dag allemaal, een avondje AVRO dus kom op verhaal) of het zaterdagavondgevoel van de NCRV (De vaat is gedaan, de koffie gezet, de kinderen mogen wat later naar bed).
5:09:01 AM     |


Brabant onwaardig

"Hoe krijgen ze het voor elkaar, een anders zo vroom amper 1000 christelijk zieltjes tellend dorp is nu het geweldadigste plekje in Brabant... Geef dat stuk land toch aan Gelderland ofzo..." Sven Bosman maakt zich kwaad over de rellen in Veen, "ergens in een Brabant onwaardige polder vlak bij Heusden."
4:48:22 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: