Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:07:32.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

woensdag, 31 december 2003

Hockeyclub haalt ledenlijst van internet

Studentenhockeyclub Shot heeft per direct haar ledenlijst van haar website gehaald. Het bestuur van Shot laat Omroep Brabant weten dat de lijst voor intern gebruik is en niet op internet thuishoort. Een aantal leden reageerde geschrokken op het feit dat al hun gegevens op internet stonden.

Eindelijk rust voor de meisjes (en een enkele jongen) die er niet om hebben gevraagd om met al hun gegevens op internet staan. Zou je zeggen. Maar Retecool heeft een kopie van de lijst op de eigen site gezet. En dat vind ik nou weer niet nodig.
2:26:30 PM     |


"Date een Hockeysletje"

-Hallo? -Hai Kristel! Je was in gesprek op je vaste telefoon, dus ik dacht: ik bel je mobiel! -Euh... Wie ben jij? -Leuke foto trouwens in het Smoelenboek van de hokkieklup. Je hebt vast al wat met oud en nieuw, vanavond. Maar misschien kunnen we volgende week ergens afspreken? Agenda bij de hand?..

Ai. Studenten Hockeyvereniging SHOT uit Tilburg heeft een PDF met alle namen, telefoonnummers, emailadressen, geboortedata en foto's (tis een smoelenboek) online gezet. Oh ja, hun gewone adressen staan er ook nog in, dus je kan zo aanbellen...  Retecool schrijft: "Altijd al een date willen scoren met een hockeysletje? Download dan de PDF van Studenten Hockeyvereniging SHOT uit Tilburg. Zoek een hockeysletje uit en bel haar zelf op voor een date."
12:32:43 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: