Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:07:30.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

dinsdag, 30 december 2003

Weerwoord

De naar mijn inschatting volkomen ten onrechte aan de kant geschoven hoofdredacteur van Radio Rijnmond heeft een indrukwekkend weerwoord geschreven. "De provincie zoekt zondebokken en wil bloed zien [..] voorlopig ga ik even afkicken en uitrusten. Op een tropisch eiland mijn vijftigste verjaardag vieren. Daarna ga ik me maar eens op een nieuwe toekomst zonder Rijnmond concentreren. Ik kan me daar voorlopig nog niet zoveel bij voorstellen."
3:25:12 PM     |


Ayaan en Kees en Wim

Een goed gesprek mag best iets langer duren. Zo nu en dan trekt de VPRO er de hele ochtend voor uit. Afgelopen vrijdag drie uur lang Ayaan Hirsi Ali (verhelderend, online te beluisteren). En komende vrijdag Kees van Kooten en Wim de Bie. Het Marathoninterview.
4:42:25 AM     |


"World Idols doorgestoken kaart"

Een lezer van Tvformats Weblog meldt dat World Idols aan manipulatie onderhevig lijkt te zijn. "In de Nederlandse aflevering trad als eerste de Duitse Idol op. En werd vervolgens compleet afgemaakt door de jury. In de Duitse aflevering trad de Duitse Idol als laatste op. En werd ook door andere juryleden beoordeeld dan in de Nederlandse versie." Conclusie van Tvformats: er is geen sprake van een eerlijke kans voor de deelnemers. "Maar World Idols is blijkbaar ook niet bedacht om een World Idol te creeren, maar om miljoenen aan SMS inkomsten te genereren... "
4:41:19 AM     |


Gouden Doden

Voor muzikanten als Johnny Cash, Elliott Smith, Nina Simone en Barry White was 2003 hun laatste jaar. Bij VPRO's 3VOOR12 een overzicht van de muzikanten die dit jaar zijn overleden.
4:40:15 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: