Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:07:24.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

dinsdag, 23 december 2003

Jansen en Jansen

Kom je 's ochtends op je werk. Loop je iemand tegen het lijf met precies jouw overhemd! "Heb jij je bedrijfskleding al opgehaald," grapten René van Hoof en Fons Potters toen maar.. ;)
8:49:45 PM     |


Kerst!

Wat is zo'n dubbeldikke tv-gids aan het eind van het jaar toch fijn. Zoveel voorpret. Voor het eerst sinds jaren overigens een kerst zonder Home Alone en Gremlins. Wel veel andere films. En morgenavond opnieuw Frans Bauer (wat een intens lieve man, zag je hem vanavond aan het bed van die kankerpatiente?). Oh, en deze kerst ziet Henny eindelijk God. En er is meer. Medianieuws Weblog blikt vooruit: "Wat mag u niet missen, ondanks de uiterst gezellige bijeenkomsten bij familie en vrienden? Programmeer de video, of zet de fles wijn voor het scherm!"
8:43:19 PM     |


De 49% regel

Sinds de verkoop van Kindernet, de oudste (legale) commerciële tv-zender in ons land, is geen enkel commercieel tv-initiatief in ons land nog in Nederlandse handen. En ook de meerderheid van de landelijke commerciële radiostations is inmiddels niet-Nederlands. Dutchmedia houdt een pleidooi voor de 49% regel.
8:34:56 AM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: