Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:07:19.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

donderdag, 18 december 2003

Programmamakers willen fusie op Ned.3

Een aantal prominente programmamakers, onder wie Paul Witteman, Matthijs van Nieuwkerk, Felix Meurders, Frenk van der Linden en Ad van Liempt, bepleiten een fusie van VARA, VPRO, RVU en NPS. Medianieuws Weblog schrijft erover.
9:37:05 PM     |


Jeroen van Inkel

..legt in Storing uit dat hij de hete adem van Ruud de Wild in zijn nek voelde bij 538. Eigenlijk wilden zijn bazen Ruud op zijn plek, "ik ben ook niet gek." Van Veronica kreeg Jeroen een mooi aanbod dus dat zou snel geregeld zijn dacht-ie. Dus niet. Verder vertelt Van Inkel dattie bij Veronica voorlopig in de middag zal zitten, zijn oude maatje Curry heeft namelijk "iets opgebouwd in de ochtend." Maar in september volgend jaar zal Curry toch moeten plaatsmaken. Ohja, en met Ruud is 538 inmiddels rond. "Die komt zeker naar 538."
9:09:53 PM     |


Mooie foto's

Bij Bakkel.
8:59:59 PM     |


De allerlaatste Vraag...

Collega Frans van Hoof speelt hier dattie verdrietig is. Maar stiekum is hij dat ook. Vandaag ging hij voor de a-ller-laatste keer op pad met De Vraag van Vandaag. "Mevrouw, mag ik u wat vragen voor Omroep Brabant? Het Kerstverhaal, zegt u dat wat? Veel mensen blijken dat niet te kennen namelijk.." Frans' rubriek leidde in alle vroegte weleens tot paniek op de redactie: wat moeten we in godsnaam vandaag weer voor vraag verzinnen? Maarja, Frans moest toch op pad, en dat werd soms een vraag die de passanten werkelijk koud liet. Maar er waren ook dagen dat de Vraag tot Leuke Radio leidde. Hoe dan ook, besloten is er een punt achter te zetten. En dat gebeurde vandaag. In relatieve stilte. Frans stipte het vlak voor negenen even aan. En toen hij vanmiddag tegen twee'en de laatste reacties liet horen, werd ook gezegd dat dit toch echt de laatste keer was. "Maar jij gaat gewoon door met radiomaken," zei presentator Arjo. "Jazeker," zei Frans. En hij voegde eraan toe: "En voor de Vraag komt wel weer iets in de plaats.. denk ik."
6:23:30 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: