Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:06:59.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

donderdag, 11 december 2003

Stapel papier

De stapel oude kranten in mijn hal bestaat vooral uit ongelezen pagina's; een enkel artikel wel gelezen. Zonde toch. Ik twijfel al een tijdje: zeg ik mijn abonnement (NRC, 25 euro per maand...!) op? Ik lees al zoveel kranten op mijn werk. Ik kan toch beter zo nu en dan een losse krant kopen?

En ik kan natuurlijk op internet terecht. Tegenwoordig staat de complete krant online. Helaas nog niet Trouw, de Volkskrant of de NRC. Wel de Telegraaf. En sinds deze maand (tijdelijk tot 1 januari gratis) het Utrechts Nieuwsblad. Super.

Geef mij alle kranten online. Maar pas dan wel de prijs aan. Want die vind ik niet kloppen. Het UN vraagt 1 euro voor één internetkrant of voor een heel jaar 99 euro. Veel te veel voor een krant waar, nadat de redactie zijn werk heeft gedaan, geen kosten meer voor worden gemaakt. Mijn krant kost geen papier, geen inkt en wordt ook niet door mijn brievenbus geduwd.

Geef mij alle kranten online. Voor dezelfde prijs als één papieren abonnement. Dan blader ik op mijn computer door AD, NRC, Trouw, Eindhovens Dagblad, Rotterdams Dagblad... En ik print, op mijn kosten, wat ik op papier wil. En als ik dat prettig vind (zaterdag?) koop ik nog zo'n ouderwets pak bedrukt papier. Kan dat geregeld worden, beste krantenuitgevers?
11:53:53 PM     |




 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: