Grand Slam
Honkbal Verslagen Promotie/Degradatie
25 september 2005
Compiled and Copyright © 1997-2005 by Marco Stoovelaar

Zondag 25 september
Opnieuw shutout voor Almere. (25 september)


Opnieuw shutout voor Almere
English
ALMERE - Instant Holland Almere '90 won zondag met 6-0 vs. RCH-Pinguïns en nam een 2-0 voorsprong in hun Play-Offs, waardoor de ploeg nog één overwinning nodig heeft om de Hoofdklasse-plaats voor volgend seizoen veilig te stellen.

Erik Remmerswaal (7 innings) en Michiel van Kampen (2 innings) gooiden samen een 6-hit shutout en kregen steun van vier dubbelspelen.
Slechts één RCH-loper bereikte het derde honk en dat gebeurde in de vijfde inning toen de ploeg de honken vol kreeg met één uit. Maar toen werd Remco Draijer uitgevangen door linksvelder Siemen Korff, die daarna de loper van drie op thuis uitgooide toen die probeerde te scoren.
In de zesde inning maakte rechtsvelder Jurriaan Korff een schitterende vangbal op een klap van Danny Mujica, die leidde tot een inning-aflsuitend dubbelspel.

Almere opende de score in de eerste inning en voegde drie runs toe in de derde slagbeurt.
In de derde beurt sloeg Bart Gabriëls een RBI-double, daarna volgde Ivanon Coffie met een puntscorende grounder en sloeg Jurriaan Korff even later een RBI-single.
In de vijfde scoorde Almere tweemaal op vier opeenvolgende honkslagen, waaronder RBI-singles van Kenny Berkenbosch (3-uit-4) en Ricardo Miranda.

In de achtste inning kreeg Almere's derde honkman en international Ivanon Coffie een publiekswissel, want hij zal er bij het restant van de series niet bij zijn, omdat hij donderdag terugkeert naar Curaçao.
Line Score & Box Score
(25 september)

Game One. (24 september)
Game Three. (1 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site. Tot gauw!

Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl

Laatste Update: 25 september 2005
Copyright © 1997-2005 Marco Stoovelaar.