Hier is het reisverslag te vinden van een groepje vrienden en vage kennissen die eenmotorvakantie in Tsjechie houden. Dit is het reisverslag van week 34 in 2003.

Een groepje vrienden en vage kennissen heeft er intussen een gewoonte van gemaakt om zorond week 34 met de motor naar Tsjechie te vertrekken. Mijn zwager is een van die vagekennissen. en hij had mij al eens wat vaker gevraagd om ook mee te gaan naar Tsjechie.
In 2003 moest het er dan toch maar van komen. Ik moest en zou mee. Dus aan het begin van het jaar een digitale camera gekocht, (Canon S45) en daar flink mee geoegend in het schietenvan leuke plaatjes. (Stel je voor dat het maar een eenmalige actie zou zijn, dan zou ik hierwel een aandenken aan willen overhouden.)
Om het een en ander wat spannender te maken heb ik ook nog besloten om vlak voor de vakantie een andere motorfiets aan te schaffen. Ik had mijn vertrouwde Kawasaki ZX-6R na een dagje circuit in Zolder ingeruild voor een iets nieuwere ZX-9R met ook nog iets minder kilometers op de teller.
Nu heb ik gelukkig een zeer rustige rijstijl maar of dit allemaal goed is gegaan... Dat laat ik je zelf maar uitzoeken.
Van de foto's heb ik een selectie gemaakt en er een aantal internetpagina's rond gemaakt.Veel plezier tijdens het lezen / kijken. En mocht je het niet meer weten onthoudt danhet volgende:

Buck dich!!!

  1. dag 1
  2. dag 2
  3. dag 3
  4. dag 4
  5. dag 5
  6. dag 6
  7. dag 7
  8. dag 8

Hoofdindex


Marco de Boer.