culinaire
zaken
.nl
Gebakken kippepootjes
(Kaki Ajam Goreng Sedip)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
12
4
2
2
0.50
0.50
0.50
0.50
theelepel
stuks
teentje
eetlepel
theelepel
theelepel
theelepel
theelepel
sap (citroen-)
kippenbout
knoflook ingrediënt info
ketjap (manis)
kurkuma (poeder)
paprika (poeder) ingrediënt info
laos (poeder)
ketoembar
Voor-
berei-
ding
De knoflook wordt fijngehakt.

Voor de paprikapoeder kan men ook sambal badjak gebruiken. Vermeng de pootjes met alle ingredienten goed door elkaar en laat alles 2 uur intrekken.
Berei-
ding
Bak ze dan in hete olie knappend bruin. Serveer bij witte rijst, nasi of bami. Ook lekker uit het vuistje.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram