Regisseer uw dromen
voortaan zelf!

De app van uw dromen

Met XSDreams wordt u via een intuïtieve app de regisseur van uw eigen dromen. De app combineert audiovisuele input met de hoogenergetische straling van uw smartphone voor directe stimulering van de hersengolven. Daardoor kunt u uw dromen sturen of - na enige oefening - zelfs volledig controleren.

XSDreams
XSDreams
XSDreams

De app is standaard uitgerust met vijf basisdromen, DreamPacks genaamd*. Een DreamPack bevat videobeelden die u vlak voor het slapen bekijkt. Zodra uw ogen dichtvallen schakelt de app over op geluidsgolven die uw hersenen helpen de juiste sfeer voor de gekozen droom te scheppen.

Zodra de REM-slaap intreedt, stimuleert de app direct de hersengolven. De REM-slaap is een natuurlijke fase in het slaapproces waarin de hersenen zeer actief zijn. XSDreams beïnvloedt in dit stadium direct de droom door de hersenactiviteit te analyseren en op dezelfde frequentie stimulerende impulsen uit te zenden.

Vrije communicatie

XSDreams is het ultieme voorbeeld van een van de belangrijkste waarden van XS4ALL: onbelemmerde, vrije informatie, waar u autonoom over kunt beschikken. Niet alleen op internet, maar ook in uw slaap zorgt XS4ALL ervoor dat u zonder blokkades en in volledige vrijheid kunt beschikken over de informatie die u wilt. U bent de baas over de informatie in uw eigen hoofd dus u bepaalt hoe uw dromen eruitzien.

De kracht van het Internet

XSDreams maakt bovendien gebruik van de kracht van het Internet voor onbegrensde variatie in uw dromen: via de XSDreams Repository kunt u add-ons downloaden waarmee u zelf eenvoudig uw dromen naar uw wensen aanpast. Maak gebruik van de oneindige creativiteit die het Internet kenmerkt en verrijk uw dromen met bijvoorbeeld lolcats of animated gifs.

Wetenschappelijke basis

De basis van XSDreams werd gelegd in 2010, toen droomonderzoeker dr. Deirdre Barrett haar onderzoek aan de Harvard Medical School publiceerde. Nieuw wetenschappelijk inzicht maakte het toen voor het eerst mogelijk dromen actief te beïnvloeden: door vlak voor het slapen foto's of video's intensief te bekijken, konden proefpersonen hun dromen sturen. Sindsdien is in nauwe samenwerking met dr. Barrett XSDreams ontwikkeld en zijn geluidsgolven en stimulering van de hersenen aan het concept toegevoegd. XSDreams is dus 100% wetenschappelijk en heeft geen bekende negatieve bijeffecten. De app introduceert geen nieuwe straling in de slaapkamer: slimme algoritmes maken optimaal gebruik van de bestaande activiteit van de smartphone, die bij de meeste mensen 's nachts toch al naast het bed ligt.

XSDreams is vanaf aanstaande dinsdag beschikbaar via de Apple Appstore en Google Play.
* Aanvullende DreamPacks zijn gratis te downloaden via de Pirate Bay.

XSDreams App Icon
Vragen? Bel onze klantenservice!
020-3987666