actueelv3blur actueelv3

XS4ALL blijft XS4ALL

Alles over onze samenwerking met KPN

XS4ALL blijft voor huidige klanten XS4ALL

Bekijk hier de laatste ontwikkelingen over onze samenwerking met KPN. Antwoorden op veelgestelde vragen vindt u hier ook terug. Wel zo makkelijk.

xs4all-logo-yellow.svg

Wat gaat er gebeuren?

XS4ALL is sinds 1998 een zelfstandige dochteronderneming van KPN. En maakt dan ook al jaren gebruik van het netwerk en diensten van KPN. Denk aan de infrastructuur buiten en interactieve televisie. Het andere deel bestaat uit eigen systemen en dienstverlening.

De dienstverlening van XS4ALL gaat in de toekomst helemaal via de systemen van KPN lopen, op hetzelfde moderne platform. Hierdoor ontstaat meer ruimte om te innoveren en te investeren in de nieuwste technologie en het behouden van de beste dienstverlening. Achter de schermen zijn de voorbereidingen gestart. Wanneer voor onze klanten iets wijzigt, worden ze daar altijd persoonlijk én op tijd over geïnformeerd. En we bieden hen altijd hulp of een alternatief.

XS4ALL blijft voor klanten XS4ALL. Het huidige abonnement, met FRITZ!Box-modem, de bekende tv-ontvanger en XS4ALL-emailadressen, blijft bestaan. Inclusief unieke diensten zoals het malwarefilter en DNSSEC. 

De waarden op gebied van veiligheid en privacy blijven gewaarborgd. De Klantenservice en Technische Helpdesk zijn en blijven gewoon bereikbaar. Op hetzelfde nummer, met dezelfde mensen én uit naam van XS4ALL. Precies zoals klanten dat nu gewend zijn.

Veelgestelde vragen

XS4ALL blijft XS4ALL voor huidige klanten. Wat betekent dat precies voor u?
Wanneer gaat de integratie plaatsvinden?
Gaat u hier veel van merken?
Wat gebeurt er met uw contract?
Wat betekent dit voor uw privacy?
XS4ALL heeft hele specifieke diensten. Gaat KPN deze overnemen?
Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

Vragen mag altijd

Is iets onduidelijk of heeft u vragen? Vind antwoorden op veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Voor persvragen kunt u contact opnemen met KPN Mediarelaties via press@kpn.com.

Nooit meer nieuws missen?

Login op MijnXS4ALL en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Of volg ons op Facebook en Twitter.

chevron-down