Televisie

Hoe werkt terugkijken via de gids?


Interactieve TV geeft u de vrijheid om programma’s te kijken wanneer u maar wilt. Met Terugkijken via de gids maken wij het u nog makkelijker om uw favoriete programma’s terug te kijken.

Het Gemist aanbod op uw tv-ontvanger is namelijk uitgebreid met Terugkijken via de gids. Met deze nieuwe dienst helpen we u om programma’s terug te kijken die u zelf niet heeft opgenomen. In de gids kijkt u hiermee gratis programma’s terug, ook als ze al begonnen of afgelopen zijn. U herkent gratis programma's aan het groene pijltje. Voor Terugkijken via de gids hoeft u niets te doen. Wij zorgen ervoor dat u automatisch gebruik kunt maken van de nieuwe dienst.Hoe werkt het?

  1. Druk op uw afstandsbedienig op [GIDS]. De televisiegids verschijnt op uw tv.

  2. Gebruik de pijltoetsen omhoog of omlaag om van zender te wisselen. Een druk op de toets naar links of rechts wisselt van programma op een bepaalde zender.

  3. Programma gekozen? Druk op de groene knop op uw afstandsbediening. Uw tv verspringt naar het reclameblok voor het gekozen programma.

  4. Doorspoelen naar het begin van een programma kan met de toets [>>].Tips en trucs

  • Programma's zijn tot 7 dagen terug te kijken via de gids.

  • Per programma ziet u aan het groene pijltjes-icoon of u het opnieuw kunt starten.

  • Bij sommige programma's is opnieuw starten niet mogelijk. Dit heeft te maken met de rechten op het uitzenden van het programma.

  • Met de toetsen voor terugspoelen [<<] en vooruit spoelen [>>] kunt u snel door de dagen van de week lopen om uw programma terug te vinden.

  • U kunt de eerste minuten doorspoelen tot het punt dat uw gekozen programma begint.Veelgestelde vragen
Terugkijken via de gids is nog niet mogelijk.
Waarom is het doorspoelen van mijn programma geblokkeerd?
Kan ik mijn programma wel terugspoelen?
Ik kijk een programma terug, maar wil dit later afronden. Kan het hervat worden?
chevron-down