Televisie

Hoe werkt Amazon Prime Video?


Wat is Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video is een premium abonnement-streamingservice die Prime-leden een uitgebreide verzameling tv-shows en films biedt - allemaal met het gemak om op één plek te vinden, zonder extra kosten voor een Prime-lidmaatschap.

  • Inbegrepen bij Prime:
    bekijk duizenden populaire films en tv-shows, waaronder veelgeprezen Amazon Originals en exclusieve producten zoals Good Omens, The Grand Tour, Tom Clancy's Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel, Homecoming en American Gods. Allemaal onderdeel van Prime Video, dat nu beschikbaar is in meer dan 200 landen wereldwijd.

  • Directe toegang: 
    Bekijk waar en wanneer u maar wilt met de Prime Video-app op tv's, mobiele apparaten, Amazon Fire TV, Fire TV Stick, Fire-tablets, gameconsoles, Apple TV en nu de XS4ALL tv-ontvanger.

  • Verbeterde ervaringen: 
    haal het meeste uit elke weergave met content die compatibel is met High Dynamic Range (HDR). Ga achter de schermen van uw favoriete films en tv-programma's met exclusieve X-Ray-toegang, mogelijk gemaakt door IMDb. Overal kijken met mobiele en tablet-downloads voor offline weergave.

Hoe werkt het?

Om Prime Video via XS4ALL te bekijken, heeft u Televisie van XS4ALL, de juiste tv-ontvanger (Arcadyan 2260 of Arris 2952) en een Amazon Prime-lidmaatschap nodig. U kunt zich registreren op de website van Amazon. Daarna kunt u inloggen bij de Prime Video app via de tv-ontvanger. Dit kan op 3 manieren: via kanaal 203, via het tv-menu On Demand of via Apps op TV.

De Amazon Prime Video app zal voor 9 december 2019 beschikbaar zijn voor bestaande klanten die Televisie van XS4ALL afnemen met de tv-ontvangers Arcadyan 2260 en Arris 2952. In 2020 is de dienst ook beschikbaar op de nieuwe 4K tv-ontvangers (Arris 5202) van XS4ALL.

Veelgestelde vragen
Wat kost Amazon Prime Video?
Wat is het verschil tussen Amazon Prime Video en Netflix?
Welke content is te zien op Amazon Prime video?
Op welke tv-ontvanger is Amazon Prime Video beschikbaar?
Waarom is dit niet beschikbaar op de nieuwste tv-ontvanger?
Is de content in HD beschikbaar?
Ik heb geen toegang tot mijn Amazon Prime Video account
Hoe kan ik gebruik maken van Prime Video via de tv-ontvanger?
Heb ik overal Nederlandse ondertiteling?
Hoe kan ik mijn ondertiteling aanzetten?
Hoe werkt het op mijn telefoon?
Kan ik Amazon Prime Video ook via Google Chromecast kijken?
Hoe zit het met opzeggen van Amazon Prime Video?
Problemen bij het gebruik van de app via uw tv-ontvanger
Kwaliteit is bij het opstarten van de app slecht, wat nu?
chevron-down