Hosting

Domeinnaam verhuizen


U wilt uw domeinnaam verhuizen van XS4ALL naar een andere provider? Vergeet dan niet de XS4ALL diensten die bij uw domeinnaam horen op te zeggen (zoals website of e-mail). Houdt u hierbij rekening met de contractduur en opzegtermijn van uw dienst.

Stappenplan verhuizen .nl, .com, .net, .org, .info of .biz domein van XS4ALL naar een andere provider

  1. U geeft aan bij de nieuwe provider dat u uw domein wilt verhuizen.

  2. U zegt de dienst op die aan het domein is gekoppeld (bijvoorbeeld een website of e-mailabonnement). Houdt u hierbij rekening met de contractduur en opzegtermijn van uw dienst. Op onze website vindt u.

  3. U noteert uw domeinnaam op dit fomulier en geeft aan dat u deze wilt "Verhuizen naar een andere internetprovider." (let op: dit is iets anders dan opheffen). U ontvangt het token via de post. Voor .nl domeinnamen geldt dat uw nieuwe provider u nu verder kan helpen. Voor .com, .net, .org, .info of .biz gelden nog de volgende stappen:

  4. XS4ALL vraagt een autorisatie code aan bij Network Solutions.

  5. Network Solutions stuurt de autorisatiecode eenmalig per e-mail naar het adres dat bij uw domeinnaam geregistreerd staat als "Registrant Contact". Deze contactgegevens kunt u inzien via www.netsol.com/cgi-bin/whois/whois 

  6. Uw nieuwe provider zal u verder bij de verhuizing van dienst zijn.

Domeinnaam opzeggen of verhuizenchevron-down