Bellen

Mijn telefoonnummer wil niet aanmelden


Controleer internetverbinding

Als uw telefoonnummer zich niet kan aanmelden of registreren, controleer dan altijd eerst of uw internetverbinding wel goed werkt. Bellen van XS4ALL zorgt ervoor dat uw telefoongesprek over het internet verloopt. Hierdoor kunnen wij (veel) lagere kosten hanteren dan een telefoonaanbieder over het vaste net. Enige voorwaarde is wel dat uw internetverbinding goed werkt.

Manieren om te controleren of uw verbinding goed werkt:

Probeer met uw Internet browser (Internet explorer, Firefox of Safari) een internetpagina te openen. bijvoorbeeld: http://www.xs4all.nl of http://www.nu.nl

a ) Ik krijg de websites te zien:
Dan heeft u een werkende internet verbinding.

b ) De pagina kan niet worden weergegeven:
Uw internetverbinding werkt niet correct. Probeer via de command prompt of terminal naar een website of extern IP-adres te pingen. Bijvoorbeeld www.xs4all.nl of 194.109.6.92.

  • Ik krijg antwoord op mijn ping verzoek:
    Dan heeft u een werkende internet verbinding.

Controleer uw wachtwoord

Het invullen van een verkeerd of te lang wachtwoord zal er ook voor zorgen dat uw telefoonnummer zich niet kan aanmelden. Als het nummer niet aangemeld is kunt u niet bellen of gebeld worden. Het wachtwoord van uw telefoonnummer kan nooit langer zijn dan 8 karakters. Als u achter uw wachtwoord een (extra) spatie zet zal dit ook als extra karakter gezien worden. Aangezien een spatie niet in het wachtwoord systeem van XS4ALL past zal dit dus altijd resulteren in een foute login- / aanmeldpoging.

Heeft u een andere Windows versie, een Mac of een linux computer dan is er geen snelle manier om uw wachtwoord te controleren. U kunt hier uw wachtwoord wijzigen, zodat u zeker weet dat u het juiste wachtwoord gebruikt.

chevron-down