De InternetVraagbaak

Wij beantwoorden al uw vragen over internet en uw computer. En wat we niet weten, dat zoeken we op! Dus als u meer wilt weten over een onderwerp of u loopt vast, bel dan 020 398 70 07. Wij staan voor u klaar met onze expertise.

De populairste onderwerpen

  • Het bouwen van een website
  • Browsers en e-mailprogramma's
  • Smartphones zoals iPhone
  • Printers, webcams en de Xbox
  • SEO (optimalisatie van zoekmachines)
  • YouTube

Voor elke XS4ALL-klant

Klanten van XS4ALL gebruiken de InternetVraagbaak zonder extra abonnementskosten. Sterker nog, klanten met Bellen van XS4ALL bellen de InternetVraagbaak geheel gratis. Vanaf elk ander telefoonnummer betaalt u het gewone telefoontarief.

Persoonlijker dan Google

De InternetVraagbaak geeft advies op basis van uw persoonlijke situatie. Elk antwoord is maatwerk.

Wilt u antwoord op úw vraag? Bel de InternetVraagbaak!

Openingstijden InternetVraagbaak

Dagelijks: 8.00-22.00 uur
Bel: 020 - 398 70 07

U belt dit nummer gratis wanneer u met uw Bellen van XS4ALL abonnement belt.

Veelgestelde vragen

Is het makkelijk om gebruik te maken van de InternetVraagbaak?

Ja zeker. U hoeft alleen maar te bellen naar 020 - 398 70 07. De InternetVraagbaak is dagelijks bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur.

Wat kan ik verwachten van de InternetVraagbaak?

Aan de InternetVraagbaak kun je al je vragen stellen die te maken hebben met het gebruik van internet. En wat we niet weten zoeken we op! Zo kun je raad & daad vinden over de onderwerpen waar je meer mee wilt doen of waarin je gewoon vastloopt. We proberen altijd een antwoord te vinden op je vraag of je minstens een goede stap op weg te helpen.

Wat kost het gebruik van de InternetVraagbaak?

De InternetVraagbaak is er voor klanten van XS4ALL. Zij gebruiken de InternetVraagbaak zonder extra abonnementskosten. Sterker nog, klanten met Bellen van XS4ALL bellen de InternetVraagbaak geheel gratis. Belt u vanaf elk ander telefoonnummer, dan betaalt u het standaard telefoontarief.

Zitten er garanties op de service van de InternetVraagbaak?

We doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar kunnen geen garanties op de service van InternetVraagbaak geven.

Disclaimer InternetVraagbaak

De informatie en adviezen die de medewerkers van de InternetVraagbaak van XS4ALL geven, zijn met grote zorg vergaard en samengesteld. Toch kunnen er onverhoopt fouten of onvolledigheden insluipen. XS4ALL kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld. XS4ALL kan beslissen om klanten niet van advies te voorzien wanneer dit advies, in de ogen van XS4ALL, tegenstrijdig is met wet- en regelgeving.

De InternetVraagbaak kan verwijzen naar websites of diensten die niet door XS4ALL worden onderhouden. Hoewel XS4ALL uiterst selectief is ten aanzien van de websites en diensten waar naar verwezen wordt, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor de inhoud of hetfunctioneren daarvan. Dat geldt ook voor de kwaliteit van producten of diensten die daar worden aangeboden.

XS4ALL sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van de InternetVraagbaak. XS4ALL is ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de InternetVraagbaak is verkregen.

Op de InternetVraagbaak zijn de algemene voorwaarden van XS4ALL van kracht.