Televisie

Welke afstandsbediening heb ik?


Afstandsbediening-bluetooth
Afstandsbediening koppelen via bluetooth

Om de televisiefuncties te bedienen met de afstandsbediening van XS4ALL, moet u de afstandsbediening koppelen aan uw televisie. Uw TV-ontvanger en afstandsbediening maken standaard gebruik van een infrarood connectie. Als u uw TV-ontvanger wilt bereiken via bluetooth dient u deze handmatig te koppelen. De instructie legt stap voor stap uit hoe u dit doet.

Bluetooth model instellen
Afstandsbediening-nieuw-infrarood
Infrarood afstandsbediening (nieuw) afstemmen

Om de afstandsbediening van de TV-ontvanger te gebruiken voor zowel de TV-ontvanger als uw televisietoestel. Er zijn twee manieren om uw afstandsbediening in te stellen, dit kan met een snelcode voor de meestvoorkomende televisiemerken of met een specifieke apparaat-code. In de volgende stappen worden beide manieren uitgelegd.

Nieuw model instellen
Afstandsbediening-oud-infrarood
Infrarood afstandsbediening (oud) afstemmen

Om de televisiefuncties te bedienen met de afstandsbediening van XS4ALL, moet u de afstandsbediening koppelen aan uw televisie. Er zijn twee manieren om uw afstandsbediening in te stellen, dit kan met een snelcode voor de meestvoorkomende televisiemerken of met een specifieke apparaat-code. In de volgende stappen worden beide manieren uitgelegd.

Model instellen
chevron-down