Mobiel-internet

Wat zijn de specificaties van de Huawei E5331


Uiterlijk

Voorkant

Achterkant


  1. Signaallampje

  2. Wi-Fi lampje

  3. Batterijlampje

  4. SMS-lampje

  5. Koordopening

  6. Aan/uit toets

  7. USB-poort (Micro USB type B)


Opladen

De batterij van de Mobiele WiFi router kan opgeladen worden middels de bijgeleverde Micro USB kabel. Deze kan direct aangesloten worden op een USB poort. U kunt ook gebruik maken van de AC adapter om de Mobiele WiFi op te laden.

Tijdsduur tot opladen is voltooid

Aan/Uit? Aangesloten met Tijdsduur


Uit AC adapter 3 uur

Aan AC adapter 3.5 uur tot 4 uur

Uit USB kabel 4 tot 4.5 uur

Aan USB kabel 4.5 tot 5 uur


Maximale batterij duur:

Bij gebruik van enkel de batterij, Wi-Fi aan en continue data transmissie: 5 uur
Stand-by: 280 uur

Let op: de werkelijke batterij duur hangt af van verschillende factoren, zoals hoeveel computers verbonden zijn met de M-wifi, hoe het bereik met het 3G-netwerk is, hoe de wifi-verbinding is tussen apparaten en m-wifi etc. Diverse factoren hebben een belasting op de uiteindelijke duur van de batterij.
In- en uitschakelen

Schakel de Mobiele WiFi in door de powerknop een paar seconde ingedrukt te houden. Als de Mobiele WiFi ingeschakeld is kunt u verbinding maken.

Wanneer de verbinding tot stand is gekomen zal op de Mobiele WiFi het WiFi symbool groen branden.

Wanneer de Mobiele WiFi router enige tijd niet gebruikt wordt zal deze automatisch in de stand-by modus gaan. Dit wordt aangegeven met een traag knipperende groene batterij indicator.

Om de Mobiele WiFi router volledig uit te schakelen dient u de powerknop 3 seconden ingedrukt te houden. Alle indicatoren zullen vervolgens doven.


Resetten naar fabrieksinstellingen

Indien eerder ingestelde wachtwoorden etc. verloren zijn gegaan dan is het apparaat terug te brengen naar fabrieksinstellingen door de reset knop in te drukken tot dat alle LED indicatoren uit zijn.


chevron-down