Internet

Gebruik maken van mesh


Mesh tilt uw wifi naar een hoger niveau

Een stabielere verbinding, meer overzicht en altijd het beste bereik in huis. De FRITZ!-apparaten van AVM maken het mogelijk. Hieronder leest u wat er mogelijk is met mesh en hoe u het installeert.

Mesh
Check of mesh actief is

Als u inlogt op uw modem vindt u hier het thuisnetwerkoverzicht. Als mesh op uw thuisnetwerk actief is, dan is dit overzicht uitgebreid met een mesh-overzichtsgrafiek. Deze grafiek laat zien welke FRITZ!-apparaten actief zijn en welk FRITZ!-apparaat met uw smartphone, tablet, laptop of spelconsole verbonden is.

Ziet u in dit overzicht bij uw verbonden apparaat het mesh icoontje staan? Dan weet u dat uw apparaat gebruikmaakt van de mesh-techniek. Klik op onderstaande knop om te controleren of mesh actief is op uw thuisnetwerk.

Mesh controleren
eeab5d7b-fa91-4b1a-9610-7ee0e2cab152_repeater.png
Update uw wifi-repeater

Zorg altijd dat het besturingssysteem van uw FRITZ!Box-modem en FRITZ!Repeater up-to date is. Want dan profiteert u van de maximale veiligheid in uw thuisnetwerk en de nieuwste ontwikkelingen van diverse functies.

Klik op onderstaande knop om uw apparaat te updaten.

Updaten wifi-repeater
4d439a12-58c0-4219-9a5f-5f0845e62f7c_mesh%20network.png
Verbind met Mesh

Mesh is beschikbaar voor de FRITZ!Box met minimaal FRITZ!OS 7,  voor FRITZ!Repeaters en wifi-compatibele FRITZ!Powerline-producten.

Klik op onderstaande knop en volg de korte handleiding om uw thuisnetwerk in een paar stappen klaar te maken voor mesh.

Verbinden met mesh
chevron-down