Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Oude XS4ALL Televisie-app stopt op iOS

Vanaf 6 december 2018 werkt de oude XS4ALL Televisie-app niet meer. Hieronder vindt u meer informatie over deze wijziging en wat u kunt doen om alsnog overal tv te kijken!

Welke Televisie-app gebruikt u nu?

Ziet uw app eruit als op de linker afbeelding hierboven? Dan heeft u nog de oude versie van de Televisie-app. De nieuwe Televisie-app is sterk verbeterd. Zo kunt u in de hele EU tot 7 dagen programma’s terugkijken. Bovendien ondersteunt de nieuwe Televisie-app Chromecast om ook op uw grote scherm tv te kunnen kijken. Kijk direct in de app store of u de nieuwe Televisie-app kunt downloaden voor Android of Apple iOS.

Lukt het niet om de nieuwe XS4ALL Televisie-app te downloaden?

Dan maakt u waarschijnlijk gebruik van een iPad 3 of ouder, of van een iPhone 4 of ouder. Daarmee is het niet mogelijk om de nieuwe Televisie-app te installeren. Let op dat uw iPad of iPhone mogelijk niet bestand is tegen de meest recente beveiligingslekken.

Ontdek ook tv kijken via televisie.xs4all.nl

Het is ook mogelijk om tv te kijken vanaf uw laptop of pc via televisie.xs4all.nl Let op: deze website is niet toegankelijk vanaf een smartphone of tablet. En het mooie is: deze website is onlangs ook vernieuwd! Hier is het ook mogelijk om uw favoriete programma’s terug te kijken. Wel zo fijn!