Heeft u een technische vraag?

Heeft u een technische vraag?

WebTV opties

Start WebTV door te klikken op webtv.xs4all.nl


Rechtsboven in klikt u op het wieltje hier komt u terecht bij uw Instellingen.


  1. Klik op Reset om de instellingen te resetten.
  2. Klik op OK om het venster te sluiten

Vanuit webTV kunt u de programma gids opvragen. Klik op het menu symbooltje om de programmagids te openen.Via de programma gids krijgt u een overzicht van de programma`s die afgespeeld worden.

Indien u op een programma klikt krijgt u hierover een korte beschrijving te zien. Wilt u naar het programma gaan die nu uitgezonden wordt, klik dan onderin op de zender van het programma.Picture-in-Picture is de mogelijkheid om een ander kanaal te bekijken zonder de huidige uitzending te verlaten.

Deze optie is actief door de muis te laten rusten op het logo van een kanaal onderin de zenderbalk. Er verschijnt een klein kader waarin live-beelden weergegeven worden. Het kan even duren voordat het geladen is.

Deze functie werkt overigens niet op Android en iOS-apparaten.De Zenderbank is het deel dat je onderin de browser aantreft.

Beweeg de muis om de zenderbalk te laten verschijnenRechts in de zenderbank tref je een 'pijltje' aan dat omhoog wijst. Klik erop om de zenderbank open te klappen.De zenderbank is nu omhoog gekomen. Sleep een zenderlogo naar de bank, dus naar beneden slepen.Als je klaar bent klik je rechts op het 'pijltje' omlaag.Klantenservice

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur.
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur