Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Terugkijken via de gids

Interactieve TV geeft u de vrijheid om programma’s te kijken wanneer u maar wilt. Met Terugkijken via de gids maken wij het u nog makkelijker om uw favoriete programma’s terug te kijken.

Het Gemist aanbod op uw tv-ontvanger is namelijk uitgebreid met Terugkijken via de gids. Met deze nieuwe dienst helpen we u om programma’s terug te kijken die u zelf niet heeft opgenomen. In de gids kijkt u hiermee gratis programma’s terug, ook als ze al begonnen of afgelopen zijn. U herkent gratis programma's aan het groene pijltje. Voor Terugkijken via de gids hoeft u niets te doen. Wij zorgen ervoor dat u automatisch gebruik kunt maken van de nieuwe dienst.

Hoe werkt het?

  1. Druk op uw afstandsbedienig op [GIDS]. De televisiegids verschijnt op uw tv.
  2. Gebruik de pijltoetsen omhoog of omlaag om van zender te wisselen. Een druk op de toets naar links of rechts wisselt van programma op een bepaalde zender.
  3. Programma gekozen? Druk op de groene knop op uw afstandsbediening. Uw tv verspringt naar het reclameblok voor het gekozen programma.
  4. Doorspoelen naar het begin van een programma kan met de toets [>>].


Tips en trucs

  • Programma's zijn tot 7 dagen terug te kijken via de gids.
  • Per programma ziet u aan het groene pijltjes-icoon of u het opnieuw kunt starten.
  • Bij sommige programma's is opnieuw starten niet mogelijk. Dit heeft te maken met de rechten op het uitzenden van het programma.
  • Met de toetsen voor terugspoelen [<<] en vooruit spoelen [>>] kunt u snel door de dagen van de week lopen om uw programma terug te vinden.
  • U kunt de eerste minuten doorspoelen tot het punt dat uw gekozen programma begint.

Veelgestelde vragen

Terugkijken via de gids is nog niet mogelijk.

Wij zetten het terugkijken van programma’s via de Gids automatisch voor u aan. Als het na 2 februari nog niet zichtbaar is in uw Gids, dan kunt u de tv-ontvanger even opnieuw opstarten door middel van het aan- en uitknopje op de achterkant.

Waarom is het doorspoelen van mijn programma geblokkeerd?

Voor sommige zenders (RTL 4-7, SBS 6-9, Fox en MTV) geldt dat we het terugkijken van programma’s via de Gids alleen gratis mogen aanbieden, wanneer doorspoelen is geblokkeerd.

Kan ik mijn programma wel terugspoelen?

Programma’s kunnen altijd teruggespoeld worden. Daarna kunt u ook weer doorspoelen tot het moment waarop u gebleven was.

Ik kijk een programma terug, maar wil dit later afronden. Kan het hervat worden?

Ja. Op het moment dat u hetzelfde programma weer selecteert om te bekijken, dan wordt er een melding getoond met de 2 opties: ‘hervatten’ en ‘kijk vanaf het begin’.