Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Live TV pauzeren

Tijdens een live uitzending kunt u een pauze inlassen. U zet dan het beeld stil. Ondertussen wordt de uitzending gedurende maximaal één uur opgenomen. Als u na bijvoorbeeld vijf minuten weer verder wilt kijken, start u de uitzending vanaf het punt waar u gebleven was. U kijkt op dat moment vijf minuten achter de live uitzending aan.

Uitzending pauzeren

Druk op [ PAUZE / PLAY ] . Het beeld staat stil en de live uitzending gaat achter de schermen gewoon door. De minigids verschijnt in beeld en geeft aan hoe lang het programma op pauze staat.


Uitzending verder bekijken

Druk weer op [ PAUZE / PLAY ] . U kijkt nu achter de live uitzending aan. Het zwarte balkje in de groene tijdslijn van de minigids geeft aan waar u bent.

Uitzending terugspoelen

Druk op [ TERUGSPOELEN ] . Hoe vaker u drukt, hoe sneller u terugspoelt.

Uitzending vooruitspoelen

Druk op [ VOORUITSPOELEN ] . Hoe vaker u drukt, hoe sneller u vooruitspoelt.

Terugkeren naar de live uitzending

Druk op [ STOP ] . Als u overschakelt naar een andere zender tijdens het live tv pauzeren, wordt de opname van de pauze tijd verwijderd. Vanaf het moment dat u een zender kijkt, wordt het programma tijdelijk onthouden. Het is dus mogelijk terug te spoelen naar het punt dat u naar de zender overschakelde, dit geldt tot maximaal één uur terug. In de groene tijdsbalk kunt u aan het kleurverschil zien tot waar u kunt terugspoelen.