Heeft u een technische vraag?

Heeft u een technische vraag?

Extra pakketten

Naast het Basispakket kunt u kiezen uit nog 13 extra TV-pakketten vol interessante zenders. Denk aan HBO, extra entertainment, sport, documentaires, kinderzenders en Hindi en Turkse televisie. Alle extra TV-pakketten zijn na de eerste maand per dag op te zeggen; zo zijn ze makkelijk uit te proberen.

Download zenderoverzicht

Klik op een pakket om de zenders te zien:


Pluspakket: 10,- p/mnd - Nu eerste 3 maanden 50% korting


40 extra zenders voor € 10,- extra per maand. Meer muziek, cultuur en kinderprogramma's. Plus: Programma Gemist tot tien dagen terug voor nederland 1, 2 en 3. RTL Gemist is beschikbaar in het Basispakket. Ook SBS Gemist inclusief commerciële zenders Net 5, Veronica en SBS 6 is beschikbaar in het Basispakket. Gemiste programma’s kijkt u on demand. De prijzen variëren van € 0,49 tot 2,99. Ook geniet u in het Pluspakket van 20 wisselende films.

Zenders

51. Disney Junior

Disney Channel is een familiezender met de leukste series en films van het wereldberoemde Disney-merk, zoals TinkerBell, Frank en Frey en nog veel meer. Alle programma's zijn Nederlands gesproken, dus geschikt voor alle leeftijden.

53. Nick Jr.

Zender met vrolijke programma's, die peuters en kleuters stimuleren om te leren en te spelen.

54. Baby TV

Spelletjes, liedjes en verhaaltjes voor baby's en peuters tot 3 jaar. De programma's zijn Nederlands gesproken. Zonder reclame.

55. Boomerang

Zender met tekenfilms voor de hele familie.

59. RTL Telekids

Samen kijken naar de leukste zender voor jong en oud. Met veel Nederlandstalige kinderprogramma’s.

100. NPO Politiek

24 uur per dag politiek nieuws en debatten vanuit politiek Den Haag.

102. NPO Doc

Holland Doc zendt documentaires van de publieke omroep uit. En rond wekelijkse thema's bijzondere documentaires uit de archieven.

106. History

Deze zender brengt geschiedenis tot leven. 24/7 programma's over mensen en gebeurtenissen uit de hele wereld. Van prehistorie tot nu.

108. Discovery Science

Discovery Science volgt de wetenschap op de voet. Verwevenheid van wetenschap en technologie met ons dagelijkse leven.

110. Discovery World

Cultuur, geschiedenis, conflicten en mysteries. Discovery World gaat verder waar andere zenders ophouden en neemt de kijker mee op een reis door de tijd.

112. Animal Planet

Gemaakt door en voor mensen met een passie voor dieren, natuur en onze planeet. De relatie tussen mens en dier wordt belicht, met het dier in de hoofdrol.

114. Travel Channel

Programma's over alle aspecten van reizen, natuur en cultuur.

116. Nat Geo Wild

De beste documentaires over natuur en haar fenomenen, wilde dieren, en de toekomst van onze planeet.

170. NPO Cultura

24/7 programma's over kunst en cultuur. Digitaal themakanaal van de Nederlandse Publieke Omroep.

174. NostalgieNet

De TV-zender over de jaren '40 t/m '80. NostalgieNet brengt met uniek beeldmateriaal herinneringen weer tot leven.

202. Eurosport 2

Extreme sports (surfen, snowboarden, freestyle motorcross en skateboarden). Teamsporten (basketbal, voetbal, beach soccer, handbal en American en Australian football). Auto- en motorsport (zoals het WK Superbike en de FIA WTCC). En het allerlaatste sportnieuws.

206. Motors TV

Voor hoge snelheid. Motor- en autosport. Grote evenementen maar ook tests, magazines, achtergrondreportages en opmerkelijke documentaires.

300. NPO Best

Digitaal themakanaal van de publieke omroep. 24/7 de mooiste programma's uit de Hilversumse programmageschiedenis.

301. SyFy Universal

Syfy is dé zender met science-fiction en mysterie voor de liefhebber. Naast science-fiction, avontuur en actie biedt Syfy ook veel fantasy en mysterie.

Het Pluspakket kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

Heeft u het abonnement Interactieve TV Plus? Dan ontvangt u het Pluspakket al en hoeft u dit niet meer los te bestellen.

309. Comedy Central Extra

Comedy Central Extra is de zender vol satirische nieuwsshows, premium comedyseries en stand-up shows. Zo vindt u op deze zender o.a. The Daily Show met Jon Stewart en The Colbert Report met Stephan Colbert.

310. Comedy Central Family

Comedy Central Family is de populairste digitale zender met de leukste comedy klassiekers van Nederlandse bodem zoals In de Vlaamsche Pot, Kees & Co en Het Zonnetje in Huis. Maar ook internationale top comedies zoals Best of Saturday Night Life.

311. RTL Lounge

Een combinatie van koken, beauty en fashion, wonen en lifestyle. De leukste binnenlandse en buitenlandse dramaseries en lifestyleprogramma's als Gooische Vrouwen en Jamie's Kitchen.

312. E! Entertainment

Internationale entertainmentzender met het laatste nieuws en gossip over films en sterren.

313. RTL Crime

Misdaad loont niet. Maar ernaar kijken wel. RTL Crime biedt u 24/7 de beste nationale en internationale misdaadprogramma’s.

314. NPO 101

Voor jongeren. Dit is een digitale zender van BNN met korte, heftige en grappige programma's.

315. OUTtv

De lifestyle televisiezender met internationaal succesvolle tv-programma's, films, series en documentaires die verder gaan dan de programmering van andere zenders. OUTtv biedt gewaagde, uitdagende programma's met meer stijl en lef.

334. Family7

Family7 is de 24/7 christelijke televisiezender van Nederland. U kunt bij Family7 terecht voor actualiteit, reality, soaps, concerten, praise, gospelclips, documentaires en films.

404. MTV Music 24

Muziekzender met de nieuwste muziek en videoclips.

816. Slam!

SLAM! is een interactief tv-station voor en door jongeren met 24/7 de nieuwste en populairste videoclip

410. Djazz.tv

Onder de slogan ‘DJAZZ.tv The Must Have Music Channel’ brengt de muziekzender een programmering voor jazzmuziek in de breedste context.

412. TV Oranje

Muziekzender met 24/7 clips en programma's over Nederlandse artiesten.

414. 192TV

192TV zendt 24/7 ‘gouwe ouwe’ muziek uit: clips en TV-optredens van alle artiesten uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Maar ook de jaren ‘80 en ‘90 komen voorbij.

432. Brava NL

Brava NL is de Nederlandse cultuur zender die opera, klassieke muziek en ballet toegankelijk maakt voor een breed televisie publiek. Zo kijkt o.a. naar de Berliner Philharmoniker, Het Royal Opera House en het Luzern Festival.

651. Meiden van Holland Hard

Een pittige zender die de ware Hollandse erotiek bij u thuis brengt!

652. Passie/Dusk

Een lichterotische tv-zender met een eigentijdse, sexy en frisse programmering. Passie TV zendt 24 uur per dag en 7 dagen per week uit. Niet geschikt voor jeugdige kijker.

717. Animal Planet HD

Gemaakt door en voor mensen met een passie voor dieren, natuur en onze planeet. De relatie tussen mens en dier wordt belicht, met het dier in de hoofdrol.

719. Eurosport 2 HD

Live verslagen en uitgebreide samenvattingen van 's werelds grootste internationale sportevenementen. Meer dan 100 verschillende sporten, waaronder veel voetbal, tennis, auto- en motorsport, vechtsporten, wielrennen, snooker, atletiek en wintersporten.

726. History HD

Deze zender brengt geschiedenis tot leven. 24/7 programma's over mensen en gebeurtenissen uit de hele wereld. Van prehistorie tot nu.

756. Nat Geo Wild HD

De beste documentaires over natuur en haar fenomenen, wilde dieren, en de toekomst van onze planeet.

772. E! Entertainment HD

Internationale entertainmentzender met het laatste nieuws en gossip over films en sterren.


HBO pakket: € 15,50 p/mnd


Met het HBO-pakket kijkt u naar drie zenders vol met de nieuwste series, films en documentaires van het Amerikaanse HBO. U bekijkt uw favoriete serie vaak al binnen een dag na de Amerikaanse uitzending, mét Nederlandse ondertiteling en zónder reclameonderbrekingen. Afhankelijk van de beschikbare snelheid op uw adres ontvangt u de zenders in standaard- of HD-kwaliteit.

Zenders

215. HBO HD

Het premièrekanaal, met elke dag de grootste films en premières van de nieuwste series.

216. HBO2 HD

Op HBO 2 ligt de nadruk op drama, intrige en romantiek.

217. HBO3 HD

Voor liefhebbers van actie, spanning en passie.

HBO On Demand

Met HBO On Demand hebt u zonder extra kosten toegang tot de nieuwste series en de grootste films in de allerbeste kwaliteit: 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Dit is allemaal te vinden in de Videotheek.

HBO GO

De nieuwe online dienst waarmee u overal, altijd en onbeperkt toegang hebt tot een uitgebreide selectie HBO-programma’s en films. Dat is HBO GO. U kijkt met uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon overal binnen Nederland, 24 uur per dag. Per abonnement kunt u HBO GO activeren op in totaal 3 apparaten.

Wilt u weten wat er te zien is? Ga voor de volledige programmering en tv-gids naarwww.itsHBO.nl

Het HBO-pakket kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

218. HBO

Het premièrekanaal, met elke dag de grootste films en premières van de nieuwste series.

219. HBO2

Op HBO 2 ligt de nadruk op drama, intrige en romantiek.

220. HBO3

Voor liefhebbers van actie, spanning en passie.


Fox Sports Compleet: € 25,- p/mnd - Nu eerste 3 maanden € 19,95 p/mnd


Met Fox Sports Combipakket combineert u het beste van FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International.

Zenders

221. FOX Sports Eredivisie 1

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

223. FOX Sports Eredivisie 3

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

224. FOX Sports International 4

FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door o.a. Kenneth Perez, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Erik Meijer.

222. FOX Sports International 2

FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door o.a. Kenneth Perez, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Erik Meijer.

225. FOX Sports Eredivisie 5

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

226. FOX Sports International 6

FOX Sports International 6 wordt ingezet op momenten dat er meer live-programma's zijn dan er uitgezonden kunnen worden via de twee beschikbare TV-kanalen op FOX Sports International.

Fox Sports Go

Met FOX Sports GO kunt u alle programma's van Fox Sports Eredivisie volgen via uw computer, laptop, tablet, of smartphone. Live wedstrijden, programma’s, goals, samenvattingen, interviews en meer. U hoeft nooit meer iets te missen.

Fox Sports Combinatie kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

Er gelden minimale systeemeisen en restricties voor het bekijken van live wedstrijden en video's via internet of mobiel. Kijk voor meer informatie en de minimale specificaties opde website van FOX Sports

226. FOX Sports Eredivisie 1 HD

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

227. FOX Sports International 2 HD

FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door o.a. Kenneth Perez, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Erik Meijer.

228. FOX Sports Eredivisie 3 HD

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

229. FOX Sports International 4 HD

FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door o.a. Kenneth Perez, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Erik Meijer.

230. FOX Sports Eredivisie 5 HD

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

232. FOX Sports International 6 HD

FOX Sports International 6 wordt ingezet op momenten dat er meer live-programma's zijn dan er uitgezonden kunnen worden via de twee beschikbare TV-kanalen op FOX Sports International.


Fox Sports Eredivisie: € 17,50 p/mnd


Met FOX Sports Eredivisie kijkt u nationaal topvoetbal live bij u in de huiskamer. Iedere speelronde worden alle wedstrijden uit de Eredivisie, Jupiler League, KNVB Beker en UEFA Eruopa League (NL) live uitgezonden en gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Kees Jansma.

Zenders

221. FOX Sports Eredivisie 1

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

223. FOX Sports Eredivisie 3

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

225. FOX Sports Eredivisie 5

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

Fox Sports Go

Met FOX Sports GO kunt u alle programma's van Fox Sports Eredivisie volgen via uw computer, laptop, tablet, of smartphone. Live wedstrijden, programma’s, goals, samenvattingen, interviews en meer. U hoeft nooit meer iets te missen.

Fox Sports Eredivisie kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

Er gelden minimale systeemeisen en restricties voor het bekijken van live wedstrijden en video's via internet of mobiel. Kijk voor meer informatie en de minimale specificaties opde website van FOX Sports.

227. FOX Sports International 2 HD

FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door o.a. Kenneth Perez, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Erik Meijer.

229. FOX Sports Eredivisie 3 HD

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

231. FOX Sports Eredivisie 5 HD

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van de Eredivisie clubs. Van de clubs en voor de fans. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden wekelijks live op uitgezonden. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.


Fox Sports International: € 12,50 p/mnd


FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal uit de UEFA Europa League (INT), Barclays Premier League, FA Cup, DFB-Pokal, Serie A, Capital One Cup en Coppa Italia.

Zenders

222. FOX Sports International 2

FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door o.a. Kenneth Perez, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Erik Meijer.

224. FOX Sports International 4

FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door o.a. Kenneth Perez, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Erik Meijer.

226. FOX Sports International 6

FOX Sports International 6 wordt ingezet op momenten dat er meer live-programma's zijn dan er uitgezonden kunnen worden via de twee beschikbare TV-kanalen op FOX Sports International.

Fox Sports International kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

Er gelden minimale systeemeisen en restricties voor het bekijken van live wedstrijden en video's via internet of mobiel. Kijk voor meer informatie en de minimale specificaties opde website van FOX Sports

228. FOX Sports International 2 HD

FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

230. FOX Sports International 4 HD

FOX Sports International is de nieuwe internationale voetbalzender van Nederland met volop exclusief internationaal topvoetbal, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

232. FOX Sports International 6 HD

FOX Sports International 6 wordt ingezet op momenten dat er meer live-programma's zijn dan er uitgezonden kunnen worden via de twee beschikbare TV-kanalen op FOX Sports International.


Film1 pakket: € 15,50 p/mnd - Nu eerste 3 maanden € 7,75 p/mnd


Met Film1 geniet u op 5 kanalen van films uit de grootste filmbibliotheek van Nederland, zonder reclame. Onderdeel van het pakket is ook Film1 On Demand. Met Film1 On Demand heeft u zonder extra kosten 24 uur per dag, zeven dagen in de week toegang tot de nieuwste films in de allerbeste kwaliteit.

Zenders

241. Film1 Première

De nieuwste films ziet u als eerste op Film1 Première. Iedere avond om 20:30 uur een premièrefilm.

242. Film1 Action

De beste actiefilms, thrillers, fantasy, sciencefiction en horrorfilms. Elke maand nieuwe films.

243. Film1 Comedy & Kids

Al vroeg in de ochtend zijn er speciaal voor de allerkleinsten leuke programma’s en tekenfilms.

244. Film1 Spotlight

Ga lekker zitten voor Film1 Spotlight op uw favoriete filmavond en kies een van de twee topfilms. Of kijk ze gewoon allebei!

Film1 kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

245. Film1 Sundance

Eigenzinnige films, de pareltjes uit de art house, boeiende documentaires en goede series. Film1 Sundance is een veelzijdig kanaal met een onafhankelijke en originele blik.

246. Film1 Première HD

De nieuwste films in HD ziet u als eerste op Film1 Première. Iedere avond om 20:30 uur een premièrefilm.

247. Film1 Action HD

De beste actiefilms, thrillers, fantasy, sciencefiction en horrorfilms in HD. Elke maand nieuwe films.

248. Film1 Spotlight HD

Ga lekker zitten voor Film1 Spotlight op uw favoriete filmavond en kies een van de twee HD-topfilms. Of kijk ze gewoon allebei!


Ziggo Sport Totaal: € 15,50 p/mnd


Ziggo Sport Totaal brengt je dichtbij de actie door aandacht voor Spaans en Engels voetbal en samenvattingen van golf, basketbal, tennis en autosport. In deze sporten biedt Ziggo Sport Totaal de fijnzinnige liefhebber sportbeleving door toegang tot een selectie van evenementen van deze sporten, met live verslagen en analyses door kenners.

Zenders

233. Ziggo Sport Select

Op Ziggo Sport Select ziet u dagelijks een selectie van het beste wat Ziggo Sport Totaal beschikbaar heeft. De focus van dit kanaal ligt op het live voetbal, maar daarnaast zal er een selectie van het beste golf, tennis, Formule 1, NBA Basketbal en atletiek op Ziggo Sport Select te zien zijn.

234. Ziggo Sport Voetbal

Op Ziggo Sport Voetbal ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week voetbal uit de beste Europese voetbalcompetities. U kunt live wedstijden en hoogtepunten zien uit onder meer de UEFA Champions League, WK-kwalificatie, Spaanse Primera División, Engelse League Cup, Italiaanse Coppa Italia, Portugese Liga, Belgische Jupiler Pro League en Griekse Superliga.

235. Ziggo Sport Golf

Ziggo Sport Golf is hét Golfkanaal van Nederland. Hier ziet u dagelijkse golf van het allerhoogste niveau. Onder meer wekelijks live een toernooi uit de Europese en Amerikaanse Tour. Ook de vier Majors, de Ryder Cup en het World Golf Championship zijn live te volgen.

236. Ziggo Sport Racing

Op Ziggo Sport Racing komen de liefhebbers van autosport volop live aan hun trekken. Formule 1, GP2 en GP3, Europees Formule 3-kampioenschap, DTM, Porsche Super Cup, NASCAR Sprint Series, IndyCar-series, World Rallycross (WRX), ADAC GT Masters, Audi TT Cup, Ferrari Challenge en de 24 uur van Nürnberg; heel veel race-klassen zijn van de partij.

Ziggo Sport Totaal kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

237. Ziggo Sport Extra 1

Ziggo Sport Extra 1 wordt ingeschakeld als er verschillende wedstrijden tegelijk worden gespeeld. In de weekenden en tijdens de Champions League kijkt u naast belangrijke voetbalwedstrijden ook naar andere sportevenementen zoals: NBA basketbal, Formule 1, tennis en atletiek.

238. Ziggo Sport Extra 2

Ziggo Sport Extra 2 wordt ingeschakeld als er verschillende wedstrijden tegelijk worden gespeeld. In de weekenden en tijdens de Champions League kijkt u naast belangrijke voetbalwedstrijden ook naar andere sportevenementen zoals: NBA basketbal, Formule 1, tennis en atletiek.

239. Ziggo Sport Select HD

Op Ziggo Sport Select ziet u dagelijks een selectie van het beste wat Ziggo Sport Totaal beschikbaar heeft in HD. De focus van dit kanaal ligt op het live voetbal, maar daarnaast zal er een selectie van het beste golf, tennis, Formule 1, NBA Basketbal en atletiek op Ziggo Sport Select te zien zijn.

240. Ziggo Sport Voetbal HD

Op Ziggo Sport Voetbal ziet u 24 uur per dag, 7 dagen in de week voetbal uit de beste Europese voetbalcompetities in HD. U kunt live wedstijden en hoogtepunten zien uit onder meer de UEFA Champions League, WK-kwalificatie, Spaanse Primera División, Engelse League Cup, Italiaanse Coppa Italia, Portugese Liga, Belgische Jupiler Pro League en Griekse Superliga.


Videoland: € 10,- p/mnd


Onbeperkt films en series kijken voor slechts € 10,- per maand! Dat kan met Videoland, een pakket met veel exclusieve films en series van Nederlandse bodem die nergens anders te zien zijn. Kies uit maar liefst 2000 films en series en kijk zo vaak u wilt en wanneer het u uitkomt.

Films en series

Met dit pakket hebt u onbeperkt toegang tot alle films en series met het Videoland-logo. Er zijn veel topseries uit Nederland en buitenland beschikbaar, zoals Baantjer, Divorce, Gooische Vrouwen en Midsomer Murders. Het aanbod is breed: van komedie, thriller, actie, romantiek, erotiek, horror etc. En wekelijks komen er nieuwe films en series bij.

Direct op uw TV

Alle films en series zijn direct beschikbaar op uw TV. U hoeft niets te installeren of aan te sluiten. En ze zijn makkelijk te vinden: via het menu gaat u naar 'Videotheek' en dan kiest u 'Videoland on demand'. Daar kunt u de films en series selecteren en meteen kijken.

Videoland kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.


Kids Pakket: €5,- p/mnd


Voor € 5,- per maand extra bekijken u en uw kinderen 5 extra kinderzenders. Leuk en leerzaam, zonder reclame tussendoor. Kabouter Plop, Bob de Bouwer, Mega Mindy en een keuze uit meer dan 500 kinderseries.

Zenders

51. Disney Junior

Disney Channel is een familiezender met de leukste series en films van het wereldberoemde Disney-merk, zoals TinkerBell, Frank en Frey en nog veel meer. Alle programma's zijn Nederlands gesproken, dus geschikt voor alle leeftijden.

52. Nicktoons

Zender met vrolijke programma's, die peuters en kleuters stimuleren om te leren en te spelen.

54. Baby TV

Spelletjes, liedjes en verhaaltjes voor baby's en peuters tot 3 jaar. De programma's zijn Nederlands gesproken. Zonder reclame.

Kids pakket on demand

Onderdeel van het kidspakket is kidspakket on demand. Kijk met de hele familie onbeperkt naar populaire films en kinderseries. Het aanbod wisselt maandelijks en kun je bekijken op Interactieve Televisie van XS4ALL. Je vindt de films in de videotheek via Videotheek » Kids » Kidspakket » Speelfilms.

Het Kids pakket kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

56. JimJam

JimJam is een televisiekanaal voor peuters. JimJam zendt klassieke kinderprogramma's uit zoals meezingprogramma's, poppenkast, animatie en het vertellen van verhaaltjes. Kijk naar Bob de Bouwer, Thomas en zijn vriendjes en Barney.

57 Pebble TV

Pebble TV brengt een mix van leuke en fantasierijke series voor kinderen vanaf 6 jaar zoals Bamboe Beren, Starstreet, Alfred J. Kwak, Boes, de sprookjes van Hans Christian Andersen in The Fairy Taler.


Hindi pakket: € 15,- p/mndMet het Hindi pakket kijkt u 6 zenders vol Hindische films, entertainment, nieuws, sport en muziek.

Zenders

Met het Hindi pakket kijkt u 6 zenders vol Hindische films, entertainment, nieuws, sport en muziek.

85. Zee Cinema

Zee Cinema is een non-stop filmkanaal met een maandelijks aanbod van ongeveer 180 topfilms, gericht op kijkers uit India, Pakistan, Suriname en Bangladesh.

86. Zee TV

Zee TV is de grootste Hindizender ter wereld. Zee TV biedt 24 uur per dag een uitgebreid programma van o.a. soapseries, drama’s en komedies, nieuws en actualiteit, sport, (Bollywood) speelfilms, spelshows, kindertelevisie, religie, ontbijttelevisie en kookprogramma's.

87. Sony TV Asia

Sony TV Asia is een Hindizender met kwalitatief hoogstaand familie-entertainment uit Zuid-Azië. Entertainment, nieuws, muziek en sport in Hindi, Urdu en Gujarati.

Het Hindi pakket kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

88. Sony MAX

Sony Max is een non-stop filmkanaal met een ruim aanbod van Bollywoodfilms. Deze zender richt zich op kijkers uit India, Pakistan, Suriname en Bangladesh.

89. STAR Plus

Star Plus biedt de beste programma’s voor de Aziatische gemeenschap in het buitenland. Star Plus biedt premium programma’s, variërend van drama series, reality-tv shows, shows gericht op cultuur en religie, kookprogramma’s, comedy, speciale evenementen en natuurlijk de beste Bollywood films!

90. Star Life OK

Een eigentijds hindi entertainmentkanaal met o.a. drama, komedie, lifestyleshows en kookprogramma’s. Het kanaal is 100% Engels ondertiteld.


Duits pakket: € 2,50 p/mnd


Met het Duits Pakket ziet u belangrijke Duitse zenders die niet in ons basispakket zitten.

Zenders

61. NDR

NDR zendt verschillende soorten programma’s uit, zoals: business, cultuur en sport, maar ook films en series.

62. Sat1

63. Tageschau24

Tageschau24 is de nieuwszender van ARD met verschillende programma’s, zoals het nieuws, documentaires en talk shows. De focus ligt op culturele, sportieve en maatschappelijke onderwerpen.

64. 3Sat

3Sat zendt de inspirerende, culturele en maatschappelijke programma’s uit van de Duitstalige zenders ZDF, ARD, ORF en SRG.

Maandabonnement

Het Duits Pakket kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

65. Pro Sieben

Pro Sieben focust zich op tv shows, series en films. Denk hierbij aan ‘Germany’s next topmodel’ en ‘the Vikings’.

66. Kika

Kika is kinderzender voor de leeftijd 3 tot 13 jaar. Hierin komen educatieve en entertainende programma’s aan bod.

67. Einsfestival

Einsfestival is een zender voor volwassenen welke zich richt op comedy, lifestyle, muziek, films en actuele kwalitatieve documentaires en reportages.


Turks pakket: € 7,50 p/mnd


Met het Turks pakket ontvangt u 7 Turkse zenders vol films, series en nieuws.

Zenders

77. Eurostar

Eurostar is de Turkse zender voor entertainment en educatie. Ook nieuws en sport komen uitgebreid aan bod.

78. ATV Avrupa

ATV is begonnen met uitzenden in 1993. De zender is eigendom van dezelfde mediagroep die Sabah Dagblad bezit, het op een na grootste dagblad van Turkije. De zender heeft zich zeer snel ontwikkeld.

79. STV

STV is in 1993 opgericht als nationale televisiezender in Turkije. Sindsdien streeft STV ernaar een wereldkanaal te worden dat zich richt op een divers publiek. STV heeft de targets in zeer korte tijd bereikt.

80. TGRT EU

TGRT EU verbindt Turkije met Europa door kwaliteitsprogramma’s afkomstig uit Turkije, waar de gehele familie van kan genieten. De programmering bestaat uit entertainment, spelprogramma’s, kinderprogramma’s en objectieve nieuwsuitzendingen.

Het Turks pakket kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

81. Euro D

KANAL D is opgericht in 1993. De zender heeft een enorme groei doorgemaakt en werd al snel een van de grootste kanalen in Turkije. Het kanaal is eigendom van de grootste mediagroep in Turkije die ook drie grote dagbladen bezit en eigenaar is van CNN Turk en enkele andere mediatitels. KANAL D is begonnen met uitzenden in Europa met EURO D in 1996.

82. HaberTurk

Haberturk is begonnen als nieuwswebsite, maar is uitgegroeid tot een televisiekanaal. De zender werd als snel gevolgd door een trouwe schare kijkers, dankzij het breed gerespecteerde en ervaren team van journalisten.

83. Planet Turk

Planet Türk brengt zowel de klassiekers als de beste hedendaagse Turkse films samen op één zender. Het is een nieuw alternatief voor diegenen die op zoek zijn naar de glorie van de goede oude tijd en voor de liefhebbers van de nieuwste Turkse films.


Erotiek pakket: € 12,50 p/mnd


Met het Erotiek pakket kijkt u 5 zenders met een uitgebreid en gevarieerd erotiekaanbod. Naast Hustler TV en Passie XXX nu ook de vrouwvriendelijke pornozender Dusk.

653. Dusk!


Dusk! is dé erotische zender voor de vrouw, met films uitgekozen door het geheel vrouwelijke Dusk!-panel. Elke dag echte porna. Niet geschikt voor jeugdige kijkers.

654. PassieXXX

PassieXXX is een hardcore sekskanaal. Passie XXX heeft maar liefst 14 verschillende thema's: van Nederporno tot Euro Pornstars en van Lesbisch tot Grote Borsten en meer.

655. Vivid TV

VividTV is de eerste zender die 24/7 de meest populaire erotische films en series toont van Vivid Entertainment. Ook zie je hier exclusief Vivid Celeb met video’s van Kim Kardashian, Pamela Anderson en andere sterren.

Het Erotiek pakket kunt u ná de eerste maand per dag opzeggen. U betaalt het abonnement maandelijks.

656. Brazzers TV Europe

Met Brazzers TV Europe kijkt u non-stop naar hard-core adult entertainment in Hollywood-stijl. Met veel glamour, geblondeerd haar en siliconen.

657. Hustler TV

Hustler TV is een hardcore erotiek kanaal die 24/7 uitzendt, waar vele top producenten uit Hollywood bij aangesloten zijn.Klantenservice

Nog vragen? Neem contact met ons op

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur.
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur