Waarmee kunnen  wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

Televisie op 3e TV: Glasvezel

Heb u een glasvezelverbinding van XS4ALL, dan kunt u extra TV-ontvangers bestellen om een 3e, of 4e toestel aan te sluiten. U betaalt € 4,- per maand extra per TV-ontvanger. De eenmalige verzendkosten zijn € 10,-.

Bestel hier extra TV-ontvangers

Extra TV's aansluiten: de kosten

De installatie van de 1e en 2e TV-ontvanger is gratis. De kosten van de installatie van een 3e TV-ontvanger zijn voor uzelf en afhankelijk van de situatie in huis. De monteurskosten voor de installatie van een 3e ontvanger zijn € 17,50 per 15 minuten, exclusief eventuele bedrading. Indien u later extra TV-ontvangers bijbestelt, geldt een minimale afname van drie kwartier.

Wilt u dat de monteur naast de eerste 2 TV-ontvanger ook een 3e (of meer) installeert? Vertel dit dan tijdens het maken van de installatieafspraak met de monteur.

Voor een draadloze verbinding van uw Internet modem naar de TV ontvanger hebt u een netwerkset (Devolo) nodig. De Devolo kost nu slechts € 60,- per set (of € 30,- voor een enkel device dus € 90,- om twee TV's aan te sluiten). Indien u een monteur bestelt, koopt u de Devolo bij de monteur. Installeert u TV zelf, zonder monteur? Dan kunt u zelf een netwerkset aanschaffen en installeren.

Direct naar:

> Storingen

> Betalingen en facturen

> Verhuizen

> Overstappen

> Opzeggen

> InternetVraagbaak

> Mijn XS4ALLKlantenservice

Niet gevonden? Neem contact met ons op

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur.
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

Internetvraagbaak
Voor al uw internet vragen

Dagelijks 8:00 - 22:00