Waarmee kunnen  wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

Televisie op 3e TV

  • De 1e en 2e TV-ontvanger zijn inbegrepen bij uw Televisie abonnement
  • Voor een draadloze verbinding van uw Internet modem naar de TV ontvanger hebt u een netwerkset (Devolo) nodig. De Devolo kost nu slechts € 60,- (of € 30,- voor een enkel device dus € 90,- om twee TV's aan te sluiten).
  • Voor een extra ontvanger betaalt u € 4,- extra per maand. Afhankelijk van uw beschikbare snelheid krijgt u dezelfde als de 1e en 2e TV-ontvanger, of een Digitenne-ontvanger met korting.
    Afhankelijk van de mogelijkheden op uw adres, kunt u een 3e of 4e TV-ontvanger bestellen voor € 4,- per maand per ontvanger. Voor Digitenne* betaalt u € 4,- per Digitenne-ontvanger per maand. U betaalt voor Digitenne dus geen aansluitkosten (€ 25,42) en abonnementskosten (normaal: € 12,50 per maand).
  • De 3e en 4e ontvanger zijn altijd Digitenne* met korting en ook daarvoor betaalt u € 4,- per Digitenne-ontvanger per maand. U betaalt voor Digitenne dus geen aansluitkosten (€ 25,42) en abonnementskosten (normaal: € 12,50 per maand).
  • U kunt maximaal 4 TV-ontvangers nemen.

Bestel hier extra TV-ontvangers

De kosten op een rijtje

De installatie van de 1e en 2e TV-ontvanger is gratis. De kosten van de installatie van een 3e TV-ontvanger zijn voor uzelf en afhankelijk van de situatie in huis. De monteurskosten voor de installatie van een 3e ontvanger zijn € 17,50 per 15 minuten, exclusief eventuele bedrading. Indien u later extra TV-ontvangers bijbestelt, geldt een minimale afname van drie kwartier.

Wilt u dat de monteur naast de 1e twee TV-ontvangers ook een 3e (of meer) installeert? Vertel dit dan tijdens het maken van de installatieafspraak met de monteur.

Voor een draadloze verbinding van uw Internet modem naar de TV ontvanger hebt u een netwerkset (Devolo) nodig. De Devolo kost nu slechts € 60,- per set (of € 30,- voor een enkel device dus € 90,- om twee TV's aan te sluiten). Indien u een monteur bestelt, koopt u de Devolo bij de monteur. Installeert u TV zelf, zonder monteur? Dan kunt u zelf een netwerkset aanschaffen en installeren.

* Voor Digitenne gaat u een apart jaarcontract aan met KPN. Daarvoor moeten wij uw gegevens (na uw toestemming) doorgeven aan KPN.

TV via Digitenne: behouden met korting

Heeft u al Digitenne van KPN en wilt u dit behouden? In combinatie met Televisie van XS4ALL betaalt u geen abonnementskosten (normaal € 12,50 per maand). Wij zetten het abonnement over zodat u ook de korting op de abonnementskosten ontvangt.

Let op: wij kunnen alleen de korting activeren op een Digitenne abonnement dat op dezelfde naam en adres geregistreerd staat.

Ik wil korting op mijn huidige Digitenne abonnement aanvragen

Direct naar:

> Storingen

> Betalingen en facturen

> Verhuizen

> Overstappen

> Opzeggen

> InternetVraagbaak

> Mijn XS4ALLKlantenservice

Niet gevonden? Neem contact met ons op


Klantenservice en Technische ondersteuning: 020 398 7666

Klantenservice

Werkdagen 8:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur


Internetvraagbaak:
020 398 70 07

Voor al uw internet vragen

Dagelijks 8:00 - 22:00

Technische ondersteuning

Dagelijks 8:00 - 22:00 uur