Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Plaatsen Simkaart

Haal het juiste formaat simkaart uit de combi-simkaart door op de achterkant van de kaart te drukken. Druk niet op het goudkleurige gedeelte.

LET OP: druk niet per ongeluk de micro-sim eruit als u bijvoorbeeld de standaard sim nodig hebt.

Standaard simkaart

Voor de Internet Stick & de Internet Hotspot van XS4ALL hebt u altijd het standaard simkaart-formaat nodig.

Micro-simkaart

Hebt u een Micro-simkaart besteld voor uw eigen apparaat, druk deze dan uit de kaart.

Nano-simkaart

Hebt u een Nano-simkaartbesteld voor uw eigen apparaat, druk deze dan uit de kaart.


De Internet Hotspot is eenvoudig in te stellen. Nadat de simkaart in de Internet Hotspot geplaatst is, kan het apparaat aangezet worden. U kunt daarna via WiFi verbinding maken met de Internet Hotspot.

  • Maak de onderkant van de Internet Hotspot los door de inkeping aan de korte zijde te gebruiken en verwijder de batterij.
  • Steek de simkaart in de simkaarthouder van de Internet Hotspot. Zorg dat de simkaart in de juiste richting wijst, zoals hiernaast afgebeeld, en schuif de simkaart daarna in de simkaarthouder.

  • Voor verbinding tussen een WiFi apparaat en uw Internet Hotspot zijn een SSID en een netwerksleutel nodig. Een SSID is een WiFi-netwerknaam. De standaard SSID en de netwerksleutel van uw Internet Hotspot staan op het label aan de binnenkant van het klepje van uw Internet Hotspot. Noteer deze gegevens, u heeft deze nodig bij verbinden.

  • Plaats de batterij terug.

  • Sluit het klepje.


  • Sluit de Internet Hotspot aan via de meegeleverde USB kabel aan de PC.

Verbinden met de Internet Hotspot

Voor verbinding tussen een WiFi apparaat en uw Internet Hotspot zijn een SSID en een netwerksleutel nodig. Een SSID is een WiFi-netwerknaam. De standaard SSID en de netwerksleutel van uw Internet Hotspot staan op het label aan de binnenkant van het klepje van uw Internet Hotspot. Noteer deze gegevens, u heeft deze nodig bij verbinden met de Internet Hotspot.

Zoek met uw computer een WiFi-verbinding totdat u de SSID van de Internet Hotspot in de draadloze netwerklijst terugvindt. Maak verbinding en voer de netwerksleutel in, die u bij stap 3 heeft genoteerd. Als uw apparaat via WiFi verbonden is, kunt u gebruik maken van de Internet Hotspot.

Ga naar Mobiel WiFi Instellen