Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Vragen mag altijd, hier vindt u antwoorden

Gebruikmaken van mesh

Mesh tilt uw wifi naar een hoger niveau. Een stabielere verbinding, meer overzicht en altijd het beste bereik in huis. De FRITZ!-apparaten van AVM maken het mogelijk. Hieronder leest u wat er mogelijk is met mesh en hoe u het installeert.

Check of mesh actief is

Als u inlogt op uw modem vindt u hier het thuisnetwerkoverzicht. Als mesh op uw thuisnetwerk actief is, dan is dit overzicht uitgebreid met een mesh-overzichtsgrafiek. Deze grafiek laat zien welke FRITZ!-apparaten actief zijn en welk FRITZ!-apparaat met uw smartphone, tablet, laptop of spelconsole verbonden is.

Ziet u in dit overzicht bij uw verbonden apparaat het mesh icoontje staan? Dan weet u dat uw apparaat gebruikmaakt van de mesh-techniek. Klik op onderstaande knop om te controleren of mesh actief is op uw thuisnetwerk.

Mesh controleren

Update uw wifi-repeater

Zorg altijd dat het besturingssysteem van uw FRITZ!Box-modem en FRITZ!Repeater up-to-date is. Want dan profiteert u van de maximale veiligheid in uw thuisnetwerk en de nieuwste ontwikkelingen van diverse functies.

Het meest recente besturingssysteem voor uw wifi-repeater is FRITZ!OS 7.12.
Klik op onderstaande knop om uw apparaat te updaten.

Wifi-repeater updaten

Verbind met Mesh

Mesh is beschikbaar voor de FRITZ!Box met minimaal FRITZ!OS 7,  voor FRITZ!Repeaters en wifi-compatibele FRITZ!Powerline-producten. Met deze korte handleiding maakt u uw thuisnetwerk in maximaal twee stappen klaar voor mesh.

Klik op onderstaande knop en volg de korte handleiding om uw thuisnetwerk in een paar stappen klaar te maken voor mesh

Verbinden met mesh