Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hoe kunt u betalen?

1. Via automatisch afschrijven (machtigen)

Makkelijk voor u en voor ons: u machtigt XS4ALL om het gefactureerde bedrag automatisch van uw rekening af te schrijven. U loopt zo geen risico een betaling te vergeten. U behoudt het recht een geïncasseerd bedrag binnen 56 dagen terug te boeken. Bovendien kunt u op elk moment uw online facturen inzien via het Service Centre van XS4ALL.

Machtiging aanvragen

Een machtiging vraagt u aan in ons Service Centre. Kies voor 'persoonlijke gegevens' en log in met uw loginnaam en wachtwoord. Vervolgens klikt u op 'wijzig bank- of gironummer'. Met ingang van de eerstvolgende factuur maakt u dan gebruik van automatische incasso.
Wijzigt uw rekeningnummer? Vergeet dat dan niet aan te passen. Dat kan op dezelfde pagina in het Service Centre.

2. Via de acceptgirokaart of periodieke overboeking

Vanaf 1 oktober 2015 betaalt u € 2,50 voor elke ontvangen acceptgiro/periodieke betaling. Betalen via een automatische incasso blijft kosteloos. Als u XS4ALL niet hebt gemachtigd, ontvangt u een factuur met aangehechte acceptgirokaart. Deze kunt u op twee manieren betalen:

 • Handmatig Uw rekeningnummer en het te betalen bedrag zijn meestal voorgedrukt. U hoeft dan alleen nog maar uw handtekening te zetten. Lever de volledige ingevulde en ondertekende acceptgiro tijdig in bij uw bank.
 • Via tele- of internetbankieren Kies voor een acceptgiro-overschrijving. Neem het bedrag, betalingskenmerk en rekeningnummer over van de acceptgirokaart van XS4ALL.

U kunt ook via internet- of telebankieren een periodieke overboeking instellen, zodat u elke maand automatisch hetzelfde bedrag overmaakt naar XS4ALL. Vermeld altijd uw relatienummer in de omschrijving. Een factuurnummer is niet nodig. Let op: bij de ING kunt u een periodieke overboeking voor maximaal 1 jaar instellen. Na deze periode dient u de periodieke overboeking opnieuw in te stellen.

Let op: indien u hogere verbuikskosten (bijvoorbeeld telefoongesprekken, gehuurde video's) maakt, kan het voorkomen dat middels periodieke betalingen achterstanden ontstaan.

3. Via een jaarfactuur

In veel gevallen is het mogelijk om via een jaarfactuur de rekening van XS4ALL te betalen. U betaalt dan een jaar vooruit. Neem contact op met onze Klantenservice om te bepalen of dit voor u mogelijk is.

Betalen vanuit het buitenland

Betaalt u vanuit 1 van de 33 landen die meedoen met SEPA, dan betaalt u op dezelfde manier als wanneer u vanuit Nederland betaalt.

Betaalt u vanuit een land dat niet meedoet met SEPA, ga dan als volgt te werk:

 • Het adres van onze bank: ING Bank Amsterdam Foreign Operations PO Box 1800 1000 BV Amsterdam The Netherlands
 • Het International Bank Account Number (IBAN) van XS4ALL: NL55INGB0004683839
 • De BIC-code van onze bank: INGBNL2A
 • Uw relatienummer bij XS4ALL en het factuurnummer. Hebt u in het omschrijvingsveld te weinig ruimte, vermeld dan in ieder geval uw relatienummer.

  Direct naar:

  > Storingen

  > Betalingen en facturen

  > Verhuizen

  > Overstappen

  > Opzeggen

  > InternetVraagbaak

  > Mijn XS4ALL  Klantenservice

  Niet gevonden? Neem contact met ons op

  Klantenservice

  Werkdagen 8:00 - 20:00 uur.
  Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

  Technische ondersteuning

  Dagelijks 8:00 - 22:00 uur

  Internetvraagbaak
  Voor al uw internet vragen

  Dagelijks 8:00 - 22:00